ALLEEN HET BESTE VOOR JE KLANT

Als dealer of partner van OnbeperktWiFi.nl, kun je, je opdrachtgever het beste (WiFi-)netwerk aanbieden in elke situatie. Door dealer te worden, kun je terugvallen op onze kennis en expertise, waarmee je, je klant het beste (WiFi-)netwerk kunt bieden en je concurrentie een stap voor blijft.

DEALER WORDEN?

INFORMATIE VOOR DEALERS

OnbeperktWiFi.nl werkt graag samen met haar dealers. En samenwerken doe je samen! Daarom werken we graag samen op een basis die voor zowel ons als onze dealers gezond is.

Zo onderhouden wij -tenzij voor een individuele klant anders overeengekomen- geen rechtstreekse contacten met eindklanten van onze dealers.

Prijzen worden uitsluitend besproken met de betreffende dealer. Offertes worden uitsluitend uitgebracht aan de dealer waartoe de eindklant behoort. Alle opdrachten -ook meerwerk- worden gefactureerd aan de betreffende dealer. OnbeperktWiFi.nl registreert per opdracht tijden en werkzaamheden en overlegt hiervan een afschrijft bij facturatie.

Indien een dealer niet in de gelegenheid is om een storing te verhelpen, mag de eindklant ons rechtstreeks benaderen op verzoek van de dealer.

Wij geven uitsluitend advies m.b.t. het WiFi netwerk. Als een klant onze mening vraagt over andere technische zaken die geen relatie hebben met onze diensten en producten zullen we deze niet beantwoorden en de vraag doorverwijzen naar de betreffende dealer.

DEALER FORMULIER

TOP