DEALERNETWERK

OnbeperktWiFi.nl installeert zelf WiFi-netwerken en werkt daarnaast samen met een aantal dealers. Bent u klant bij één van onze dealers, dan dient u storingen en aanpassingen rechtstreeks te melden bij uw dealer. Prijzen en voorwaarden die worden gehanteerd door onze dealers kunnen afwijken van de prijzen en voorwaarden van OnbeperktWiFi.nl. U kunt OnbeperktWiFi.nl niet aansprakelijk stellen voor een project dat is aangenomen en opgeleverd door één van onze dealers.

SPECIALISTEN NETWERK

DEALER WORDEN?

Informatie voor dealers

OnbeperktWiFi.nl werkt graag samen met haar dealers. En samenwerken doe je samen! Daarom werken we graag samen op een basis die voor zowel ons als onze dealers gezond is.

Zo onderhouden wij -tenzij voor een individuele klant anders overeengekomen- geen rechtstreekse contacten met eindklanten van onze dealers.

Prijzen en offertes worden uitsluitend besproken met  en uitgebracht aan de betreffende dealer. Alle opdrachten -ook meerwerk- worden gefactureerd aan de betreffende dealer. OnbeperktWiFi.nl registreert per opdracht tijden en werkzaamheden en overlegt hiervan een afschrijft bij facturatie.

Indien een dealer niet in de gelegenheid is om een storing te verhelpen, mag de eindklant ons rechtstreeks benaderen op verzoek van de dealer.

Wij geven uitsluitend advies m.b.t. het WiFi-netwerk. Vragen die geen relatie hebben tot onze opdracht, zullen worden doorverwijzen naar de betreffende dealer.

Dealer formulier

TOP