Optimaal comfort met WiFi in uw tuin

Met een goede WiFi-verbinding in uw tuin kunt u moeiteloos buiten internetten, zonder dat u over hoeft te schakelen op een ander WiFi-netwerk. Ook kunt u bijvoorbeeld uw robotmaaier en buitenverlichting bedienen en uw poort en garage besturen.

Bediening robotmaaier en beregening

Een robotmaaier zorgt ervoor dat uw gazon er altijd netjes uitziet. U kunt uw robotmaaier automatisch aansturen met een goede WiFi-verbinding. Ook kunt u zelfs de beregening in uw tuin laten automatiseren. Met onze WiFi kennis zorgen wij ervoor dat uw tuin altijd verzorgd wordt, precies zoals en wanneer u dat wilt.

Poortbesturing

Als u een uitstekend WiFi-netwerk en de juiste technologie heeft, kunt u uw gasten in stijl verwelkomen. Met onze poortsturingsoplossingen opent u de poort via uw smartphone ruim voordat u arriveert of voor iemand die voor de poort staat. Zelfs als u niet thuis bent. Poortsturing werkt wereldwijd en uitsluitend op geautoriseerde apparaten.

Garagedeur- bediening

Ook kunt u de garagedeuren openen voordat u door uw poort rijdt. Zo kunnen we alles met elkaar verbinden, wat u ook maar wenst. In- en uitrijden is nog nooit zo makkelijk geweest, zonder onnodig te hoeven stilstaan en verschillende technologieën te hoeven gebruiken.

Bediening buitenverlichting en audio

De buitenverlichting kunt u met een goed WiFi-netwerk bedienen. Wilt u dat de buitenlampen om 20.00 uur standaard aanspringen? Regel het vanaf uw bank. Met een telefoon in uw hand kunt u alles instellen zoals u het wenst. En wilt u muziek in uw tuin aanzetten? Dankzij ons WiFi-netwerk kunt u de audio instellen die past bij het moment.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

TOP