WIFI VOOR DE TUIN

Stel, u zit op uw terras met een heerlijk glas wijn, terwijl de robotmaaier zijn werk doet in uw tuin. De verlichting buiten springt automatisch aan op de tijd die u heeft ingesteld en u tikt op uw telefoon om uw poort te openen voor uw gast. Dat is pas comfortabel wonen! Wist u dat dit allemaal mogelijk is als u over een uitstekende WiFi-verbinding beschikt? OnbeperktWiFi.nl helpt u graag hiermee!

Één groot WiFi-netwerk in de tuin

We staan er vaak niet bij stil, maar met een goed WiFi-netwerk is er ontzettend veel mogelijk. Daarbij is het wel belangrijk dat alle producten naadloos op elkaar aansluiten. Daarom bouwen wij graag één groot WiFi-netwerk voor u. Zo hoeft u nooit meer over te schakelen naar het beste WiFi-signaal! Wanneer wij dit voor u in orde hebben gemaakt, kunt u genieten van optimaal comfort.

Optimaal comfort met WiFi in uw tuin

Met een goede WiFi-verbinding in uw tuin kunt u moeiteloos buiten internetten, zonder dat u over hoeft te schakelen op een ander WiFi-netwerk. Ook kunt u bijvoorbeeld uw robotmaaier en buitenverlichting bedienen en uw poort en garage besturen.

Bediening robotmaaier en beregening

Een robotmaaier zorgt ervoor dat uw gazon er altijd netjes uitziet. U kunt uw robotmaaier automatisch aansturen met een goede WiFi-verbinding. Ook kunt u zelfs de beregening in uw tuin laten automatiseren. Met onze WiFi kennis zorgen wij ervoor dat uw tuin altijd verzorgd wordt, precies zoals en wanneer u dat wilt.

Poortbesturing

Als u een uitstekend WiFi-netwerk en de juiste technologie heeft, kunt u uw gasten in stijl verwelkomen. Met onze poortsturingsoplossingen opent u de poort via uw smartphone ruim voordat u arriveert of voor iemand die voor de poort staat. Zelfs als u niet thuis bent. Poortsturing werkt wereldwijd en uitsluitend op geautoriseerde apparaten.

Garagedeur- bediening

Ook kunt u de garagedeuren openen voordat u door uw poort rijdt. Zo kunnen we alles met elkaar verbinden, wat u ook maar wenst. In- en uitrijden is nog nooit zo makkelijk geweest, zonder onnodig te hoeven stilstaan en verschillende technologieën te hoeven gebruiken.

Bediening buitenverlichting en audio

De buitenverlichting kunt u met een goed WiFi-netwerk bedienen. Wilt u dat de buitenlampen om 20.00 uur standaard aanspringen? Regel het vanaf uw bank. Met een telefoon in uw hand kunt u alles instellen zoals u het wenst. En wilt u muziek in uw tuin aanzetten? Dankzij ons WiFi-netwerk kunt u de audio instellen die past bij het moment.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

NIEUWS

TOP