Prijs WiFi netwerk laten aanleggen

Iedereen wil goed werkende WiFi in huis. Maar aan welke kosten moet u denken om het echt helemaal perfect te krijgen? Dat leggen we uit op deze pagina.

“Een compleet WiFi-netwerk heeft u al vanaf €1.250”

- Arend Jan van Vlastuin (oprichter)

U ontvangt een pakket waar alles in zit

  • Bouwkundige analyse van tekeningen of op locatie.
  • De beste WiFi oplossing (lees hier de verschillen).
  • Aanleg door specialisten.
  • Perfecte WiFi in elke kamer en overal in de tuin.
  • Onzichtbaar weggewerkt met onze gepatenteerde oplossing.
  • WiFi geschikt voor al uw slimme apparaten.
  • WiFi geschikt voor WiFi-bellen.
  • Nooit meer overschakelen tussen netwerken.

Hoe wordt de prijs berekend?

De kosten voor aanleg van een professioneel WiFi-netwerk wordt grotendeels bepaald door de omgeving waarin het netwerk wordt aangelegd. Nieuwe villa’s zijn vaak gebouwd met materialen als beton, staal, keramiek en glas en zijn daarnaast hoogwaardig geïsoleerd. Deze hebben meer apparatuur nodig om een goed dekkend WiFi-netwerk te kunnen bouwen dan bijvoorbeeld een authentiek grachtenpand met houten verdiepingsvloeren.

Daarom maken wij altijd speciaal voor u een maatwerk plan vanaf een tekening (nieuwbouw) of door middel van een bouwkundige analyse op locatie (verbouw, bestaande bouw).

Advies voor nieuwbouw

Voor woningen die nog moeten worden gerealiseerd is het belangrijk dat we zo vroeg mogelijk bij het bouwplan betrokken worden. We creëren ‘heatmaps’ op basis van de tekeningen van de te bouwen woning. Aan de hand van de uitkomst van dit advies maken we een installatieplan en prijsopgave.

€ 45,- per verdieping (excl. BTW)

Advies voor bestaande woningen

Voor bestaande woningen komt onze WiFi specialist graag langs voor advies op maat. Aan de hand van deze analyse maken wij een installatieplan en prijsopgave.

De voorrijkosten zitten bij de prijs inbegrepen.

€ 145,- voor de hele woning (excl. BTW)

Het complete pakket

Wilt u de beste oplossing voor uw woning? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij regelen alles van begin tot eind zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van WiFi. Het advies is gratis bij afname van het hele pakket.

Vanaf € 1.250,- incl. gratis advies (excl. BTW)

Al 250 klanten gingen u voor | 2 jaar garantie op werking product | Jaarlijks onderhoud en support mogelijk

Over OnbeperktWiFi.nl

Wij bouwen WiFi-netwerken voor opdrachtgevers die naast een goed product ook een keurig en waar mogelijk onzichtbaar geïnstalleerd product zoeken. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om het netwerk optimaal dekkend en indien mogelijk volledig uit het zicht te installeren. We vinden altijd een passende oplossing en ontzorgen de gehele aanleg hiervan. Daarvoor werken we samen met architecten, aannemers, installateurs, hoveniers en stratenmakers. Voor renovatieoplossingen werken we zelfs samen met een spuiterij, die onze producten spuit in elke gewenste kleur. Lees meer over OnbeperktWiFi.nl

TOP