Wat kost een WiFi-netwerk?

De kosten voor aanleg van een professioneel WiFi-netwerk, worden grotendeels bepaald door de hoeveelheid apparatuur die er nodig is om het netwerk te bouwen. En de hoeveelheid apparatuur hangt weer helemaal af van de woning waarin het netwerk wordt aangelegd. Het is daarom vrijwel onmogelijk een prijsopgave te kunnen maken zonder een tekening (nieuwbouw) of bouwkundige analyse op locatie (verbouw, bestaande bouw).

“Een compleet WiFi-netwerk heeft u al vanaf €1.265”

- Arend Jan Vlastuin (oprichter)

ONZE WERKWIJZE

  • Bouwkundige analyse van tekeningen of op locatie.
  • Aanleg door specialisten.
  • Perfecte WiFi in elke kamer en overal in de tuin.
  • Onzichtbaar weggewerkt met onze gepatenteerde oplossing.
  • WiFi geschikt voor al uw slimme apparaten.
  • WiFi geschikt voor WiFi-bellen.
  • Nooit meer overschakelen tussen netwerken.

Advies voor nieuwbouw

Voor woningen/villa’s die nog moeten worden gerealiseerd, kijken we het liefst vanaf de eerste stap al mee. Door het creëren van ‘heatmaps’ op basis van de tekeningen van uw te bouwen woning, geven op welke punten er access points moeten worden geplaatst voor optimale dekking, met minimaal gebruik van apparatuur. Aan de hand van deze heatmaps maken we een installatieplan en prijsopgave. Het maken van heatmaps kost € 45,00 excl. BTW per verdieping.

Advies voor bestaande woningen

Om een exacte prijsopgave te kunnen maken, is een bouwkundige analyse noodzakelijk. Aan de hand van deze analyse maken wij een installatieplan en prijsopgave. Gaat u akkoord met onze prijsopgave, dan is de bouwkundige analyse kosteloos. Gaat u niet akkoord met onze prijsopgave, dan kost de analyse € 145,00 excl. BTW (geen voorrijkosten). U heeft dan wel een concreet plan, waarmee u zelf aan de slag kunt of opdracht kunt geven aan een derde partij.

PASSIE VOOR EEN ONZICHTBAAR PRODUCT

Wij bouwen WiFi-netwerken voor opdrachtgevers die naast een goed product ook een keurig en waar mogelijk onzichtbaar geïnstalleerd product zoeken. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om het netwerk optimaal dekkend en indien mogelijk volledig uit het zicht te installeren. We vinden altijd een passende oplossing en ontzorgen de gehele aanleg hiervan. Daarvoor werken we samen met architecten, aannemers, installateurs, hoveniers en stratenmakers. Voor renovatieoplossingen werken we zelfs samen met een spuiterij, die onze producten spuit in elke gewenste kleur.

TOP