Uw (nieuwbouw) woning en tuin voorzien van onzichtbare WiFi met perfect bereik, al vanaf €1.265 excl. BTW

Wilt u genieten van onbeperkt WiFi in uw bestaande of nieuwbouwwoning? Wij regelen dit met alle liefde voor u. Ook als u moeite heeft met het aansluiten van uw robotmaaier of draadloze audio in uw woning, zorgen wij ervoor dat dit allemaal naar behoren werkt. De kosten voor de aanleg van onbeperkte WiFi worden grotendeels bepaald door de hoeveelheid apparatuur die er nodig is om het netwerk te bouwen. Aan de hand van een bouwtekening of bouwkundige analyse stellen wij een prijsopgave op.

“Een compleet WiFi-netwerk heeft u al vanaf €1.265”

- Arend Jan Vlastuin (oprichter)

Kies voor OnbeperktWiFi en profiteer van verschillende voordelen

Onzichtbare montage van apparatuur en bedrading: Waar providers vaak werken met zichtbare access-points in stopcontacten en andere zichtbare bedrading, zorgen wij ervoor dat uw WiFi-netwerk geheel onzichtbaar wordt gemonteerd.

Slimme apparaten worden gekoppeld: Of u nu draadloze speakers heeft of bijvoorbeeld uw garagedeur wilt bedienen via WiFi, wij maken uw leven comfortabeler.

Bij problemen staan we 24/7 voor u klaar: Werkt uw WiFi niet meer naar behoren? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen of appen. Zo komen wij binnen de kortste keren achter het probleem en lossen wij dit voor u op.

Overal WiFi, ook in uw tuin: Naast uw woning kunnen we ook uw tuin voorzien van WiFi.

Veilig netwerk: U wilt natuurlijk niet dat anderen zomaar van uw WiFi-netwerk gebruik kunnen maken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw WiFi altijd veilig is.

Vrijblijvende offerte opvragen

TOP