WiFi voor nieuwbouw villa’s

Bent u bezig met de realisatie van uw droomvilla? Vergeet dan naast het interieur, de installaties en de bouw ook uw WiFi-netwerk niet te regelen! Dit wordt vaak vergeten, maar kan u veel comfort opleveren en ergernissen voorkomen.

OnbeperkWiFi.nl verzorgt graag voor u één groot WiFi-netwerk. Zo hoeft u nooit meer over te schakelen van WiFi-signaal. Dit brengt efficiënte mogelijkheden met zich mee. Zo kunt u met enkele klikken op uw smartphone uw eigen poort openen, de robotgrasmaaier het gazon op sturen of de zonwering regelen. Met onze WiFi-verbinding en gebruiksvriendelijke app regelt u alles binnen een paar klikken.

Op maat gemaakt WiFi-netwerk

Graag voorzien wij u van een op maat gemaakt WiFi-netwerk. We halen het optimale resultaat als we dit in samenwerking met uw architect en installateurs doen, zodat alles op elkaar afgestemd is. U wilt immers niet alleen een uitmuntend WiFi-netwerk, maar ook dat dit netjes verwerkt wordt in uw woning. Geen lelijke kastjes die in het oog springen of draden die zichtbaar zijn. Hier kunnen we dan samen met andere betrokkenen een plan voor maken.

De mogelijkheden zijn oneindig

Wanneer u over het Wi-Fi netwerk van OnbeperktWiFi.nl beschikt, hoeft u eigenlijk alleen nog maar uw telefoon bij de hand te houden. De rest gaat vrijwel automatisch! Hieronder noemen wij enkele voorbeelden.

Bediening garagedeur via WiFi

U hoeft niet meer uit uw auto te stappen om uw garage te openen, één klik op uw telefoon is genoeg. Via onze app bedient u eenvoudig uw garagedeur zodat hij open en dicht gaat wanneer u dat wenst.

Bediening raamdecoratie en zonwering via WiFi

Bent u laat thuis? Wij kunnen ons voorstellen dat u niet staat te springen om alle gordijnen en overige raamdecoratie handmatig te sluiten. Maar ook als u niet thuis bent, wilt u uw huis er misschien wel bewoond uit laten zien door de gordijnen te sluiten. Met onze handige app kunt u op de zaak al uw huis klaar voor de avond maken. Zo kunt u eenvoudig uw raamdecoratie openen of sluiten met de app. Natuurlijk geldt dit ook in de ochtend als u het stralende zonlicht wilt binnenlaten. Handig, maar ook tijdbesparend!

Besturen van uw open haard

Een open haard maakt een knusse avond op de bank compleet. Met een klik in de app kunt u ook uw gashaard bedienen. U hoeft niet meer naar de haard toe te lopen of op zoek te gaan naar een afstandsbediening. Uw telefoon is genoeg om uw avond te laten beginnen.

Neem contact op

We bespreken graag met u alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. In een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar uw wensen, zodat wij ons WiFi netwerk nog beter kunnen inrichten. Wij zetten ons graag in om uw leven nog comfortabeler te maken.

NIEUWS

TOP