Over OnbeperktWiFi

OnbeperktWiFi staat garant voor optimale WiFi dekking, laagdrempelig en persoonlijk contact én een correcte afhandeling van installatie en nazorg. Wij hebben de perfecte oplossing voor een uitstekend WiFi-bereik in en om uw gehele woning!

OnbeperktWiFi is in 2017 opgericht door Arend Jan Vlastuin als antwoord op de groeiende vraag naar WiFi-oplossingen voor villa’s en luxe woningen. Door de combinatie van bouwkundig en ICT kennis zijn we uitgegroeid tot marktleider, in de professionele WiFi-branche voor luxe woningen.

Terug naar het begin…

Het verhaal begint in 2000, wanneer Arend Jan Vlastuin ICT en Telecom opricht. Dit bedrijf groeit al snel uit tot een bedrijf met meer dan 2.600 vaste klanten. Door de toenemende vraag naar WiFi-oplossingen vanuit installateurs en aannemers voor (ver)bouwprojecten besluit Arend Jan in 2017 daarnaast OnbeperktWiFi op te richten. In 2021 verkoopt hij zijn ICT-bedrijf, om zich volledig te kunnen focussen op OnbeperktWiFi.

Persoonlijke aanpak

We hebben meer dan twintig jaar ervaring in de netwerktechniek en ICT. Met OnbeperktWiFi hebben we inmiddels meer dan 1.200 projecten opgeleverd in Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Noorwegen. Onze systemen worden toegepast in uiteenlopende woningen: van een grachtenpand in Amsterdam tot een luxe villa op de Veluwe en van een kasteel op een groot landgoed tot een mediterrane villa in Italië.

Op dit moment leveren we drie tot vier projecten per week op. Dat doen we naar volle tevredenheid van onze klanten. Vanwege onze persoonlijke aanpak zijn we nauw betrokken bij onze klant. Hierdoor ontvangt u de aandacht die u verdient. Bij OnbeperktWiFi hebben we ondersteuning en nazorg hoog in het vaandel staan.

Onze unieke werkwijze

Wat ons onderscheidt van andere WiFi-installateurs? Dat is onze unieke manier van werken én verwerken. Wij bieden perfecte WiFi-oplossingen voor zowel bestaande woningen als woningen die gebouwd óf verbouwd gaan worden. Ook kunnen we uw tuin voorzien van WiFi. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u geen apparatuur of bedradingen in het zicht hebt. Hierdoor blijft de esthetische waarde van de woning behouden. Dit is bij iedere woning weer een uitdaging die de nodige improvisatie vereist, maar wij zorgen ervoor dat dit altijd lukt!

Laat u niet beperken door WiFi!

Een goed WiFi-bereik is voor iedereen haalbaar! Het is niet nodig om uzelf te beperken door te accepteren dat u niet overal in huis dekking hebt. Want waarom zou u in de woonkamer werken, terwijl er op zolder een mooie werkplek is ingericht? En waarom zou u bij de eerste zonnestralen binnen blijven, terwijl u ook gewoon in de veranda thuis kunt werken? Met onze WiFi-oplossingen halen wij onmogelijkheden weg. In principe is alles mogelijk, dus laat u niet beperken door uw WiFi!

Innovatie en toekomstplannen

Wij innoveren mee met de bouw. Is er een nieuwe lijn spots op de markt? Dan zorgen wij ervoor dat onze apparatuur en producten hierop aangepast zijn. Een woning moet esthetisch helemaal naar wens gebouwd kunnen worden, zonder dat WiFi-installaties een beperking zijn. De toekomst van WiFi is veelbelovend. Wij zijn er klaar voor om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Wilt u meer weten over onze WiFi-oplossingen en hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

Neem contact op

Met ons WiFi-netwerk garanderen wij u dat u een uitstekend bereik en het best beveiligde netwerk heeft. Ook bieden wij volledige integratie met uw apparaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

TOP