Over ons

OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa's en luxe woningen. Woningen met een groot woonoppervlak zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en zijn daarnaast hoogwaardig geïsoleerd. Dit heeft invloed op het WiFi-netwerk.

Wij weten hoe we er toch voor kunnen zorgen dat u altijd en overal in en rond uw woning beschikt over een uitstekend WiFi-netwerk, zonder over te schakelen van verbindingen. Naast volledige dekking zijn onze WiFi-netwerken volledig geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid, het gebruik van high-end audio/video (o.a. Sonos) en het gebruik van slimme apparaten (IOT).

WiFi voor nieuwbouw luxe woningen

OnbeperktWiFi.nl werkt samen met architecten, bouwbedrijven, installatiebedrijven, makelaars en projectontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij tijdens de bouw alle maatregelen nemen die nodig zijn om een uitstekend WiFi-netwerk te kunnen garanderen. Lees hier meer over WiFi voor nieuwbouw luxe woningen.

WiFi voor bestaande luxe woningen

Naast het leveren van nieuwe draadloze netwerken, verbeteren we ook bestaande netwerken. Door onze jarenlange kennis en ervaring en het uitvoeren van een goede analyse sporen we de oorzaak op van storingen, signaalproblemen en problemen met de bandbreedte. Bent u niet tevreden over de huidige werking van uw WiFi-netwerk? Laat OnbeperktWiFi.nl met u meekijken! Lees hier meer over WiFi voor bestaande luxe woningen.

WiFi in de tuin

Ook in uw tuin wilt u natuurlijk een goede WiFi-verbinding, zonder dat u over hoeft te schakelen op een ander WiFi-netwerk. Ook kunt u verschillende apparaten integreren met uw WiFi-netwerk. Denk aan de buitenverlichting, robotmaaier en uw poortbesturing. Zo heeft u ook buiten het comfort dat u wenst! Lees hier meer over WiFi in de tuin.

Neem contact op

Met ons WiFi-netwerk garanderen wij u dat u een uitstekend bereik en het best beveiligde netwerk heeft. Ook bieden wij volledige integratie met uw apparaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

TOP