WiFi voor bestaande villa’s

Bent u niet tevreden over de huidige werking van uw WiFi-netwerk? Laat OnbeperktWiFi.nl met u meekijken! Met ons netwerk is een uitstekende verbinding vanzelfsprekend. Tegelijkertijd opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan de bediening van uw haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie via onze app. Al deze mogelijkheden kunnen alleen gerealiseerd worden met een uitstekende WiFi-verbinding!

Oorzaken van het minder functioneren van uw WiFi

Als u in een groot huis woont, kan het zijn dat het WiFi-netwerk niet overal beschikbaar is. Redenen hiervan kunnen materialen als beton en staal zijn. Ook wanneer uw woning goed geïsoleerd is kan een WiFi-netwerk problemen ervaren. Onze specialiteit is het installeren van een volledig automatisch WiFi-netwerk. Overschakelen van WiFi-netwerk is dus verleden tijd! Ook optimaliseren wij uw netwerk op gebied van veiligheid, gebruik van high-end audio en video en andere slimme apparaten (IOT).

De mogelijkheden van onze WiFi services

Er is veel mogelijk op het gebied van onze WiFi services. Daarbij zijn comfort en luxe de belangrijkste maatstaven. U kunt bijvoorbeeld uw eigen netwerkverbruik monitoren in de handige app of door in te loggen in ons portaal. Ook is het mogelijk om uw zonnepanelen, cv-installaties of beveiligingssystemen van afstand te bedienen. Een goede WiFi-verbinding staat garant voor vele mogelijkheden.

Een speciaal netwerk voor uw gasten

Wij begrijpen dat u liever niet iedereen zomaar toegang geeft tot uw WiFi. U wilt immers niet dat iedereen uw gekoppelde apparaten kan besturen. Daarom leveren wij standaard bij onze WiFi-verbinding een eigen gastnetwerk. Ook zorgt dit voor minder belasting op de andere netwerken. Daarnaast krijgt u de beschikking over verschillende WiFi-keycards voor de verschillende netwerken. Wanneer u deze scant met uw mobiele telefoon bent u direct verbonden met het netwerk.

Onzichtbaar design

Ondanks het stijlvolle ontwerp van onze apparatuur kan het zijn dat u het liever helemaal uit het zicht wilt houden. In overleg zijn er dan ook zeker aanpassingen voor u mogelijk. Zo kunnen wij de apparatuur verwerken in wanden, vloeren en zelfs plafonds. Ook is het mogelijk om de (internet)kasten in de kleur van het desbetreffende object te kleuren. Op deze manier valt het nog minder op en is het één geheel met uw interieur.

Een paar klikken verwijderd van ultiem wooncomfort

Met de app van OnbeperktWiFi.nl kunt u alles binnen slechts een paar klikken regelen. Denk dan aan het regelen van de lichten, de poort en zonnewering bedienen of de openhaard oplichten. Op deze manier hoeft u nooit meer onnodig afstandsbedieningen te zoeken of andere handelingen te verrichten. In plaats daarvan heeft u altijd alles binnen handbereik.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons als u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij informeren u namelijk graag over alle functionaliteiten! Wij helpen u graag om uw leven nóg makkelijker te maken.

TOP