Onbeperkt WiFi voor uw bestaande villa

Bent u niet tevreden over uw WiFi? Bij OnbeperktWiFi zorgen we ervoor dat u overal in uw woning en tuin onbeperkt WiFi heeft. Met ons netwerk is een uitstekende verbinding vanzelfsprekend. Tegelijkertijd opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de bediening van uw haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie via onze app. Al deze mogelijkheden kunnen alleen gerealiseerd worden met een uitstekende WiFi-verbinding!

Profiteer van verschillende voordelen

Onzichtbare installatie zonder zichtbare apparatuur of bedrading: Terwijl providers vaak zichtbare access-points en draden in stopcontacten achterlaten, zorgen wij voor een volledig onopvallende montage van uw WiFi-netwerk.

Koppeling van slimme apparaten: Of het nu gaat om draadloze speakers of het bedienen van uw open haard via WiFi, wij tillen uw comfort naar een hoger niveau door al uw slimme apparaten naadloos te verbinden.

24/7 monitoring: Werkt uw WiFi-netwerk niet naar behoren? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen of appen. We monitoren uw WiFi, identificeren problemen snel en lossen het direct voor u op.

Volledige WiFi-dekking, zelfs in de tuin: Niet alleen in huis, maar ook in uw tuin zorgen we voor perfect bereik. We schalen alles volledig voor u. U krijgt dus in de woning en in de tuin één groot netwerk. Zo bent u overal verbonden.

Veilig netwerk: Uw WiFi-netwerk moet veilig zijn. Daarom waarborgen wij dat uw verbinding altijd beschermd is tegen ongeautoriseerd gebruik.

Koppeling van uw smarthome

Heeft u moeite met het aansluiten van uw robotmaaier of draadloze audio in uw woning?
Ons systeem faciliteert een optimale werking van uw smarthome en domotica. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Bedien uw garagedeur via WiFi

Uw auto uitstappen om de garagedeur te openen? Dat is niet meer nodig als u uw smart garagedeur bedient via ons systeem. Met één klik op uw telefoon opent u de deur en kunt u met gemak de garage in rijden.

Open en sluit uw raamdecoratie via WiFi

Bent u laat thuis? Dan staat u niet te springen om alle gordijnen handmatig te sluiten. Ons systeem zorgt voor een optimale werking, waardoor u op de zaak al uw huis klaar voor de avond kunt maken.

Bestuur uw open haard

Een smart open haard maakt een knusse avond op de bank compleet. Met een klik op de knop kunt u ook uw gashaard bedienen. Uw telefoon is genoeg om uw avond te laten beginnen!

Onze werkwijze

Bij ons staat een zorgvuldige werkwijze waarmee we het beste resultaat behalen centraal:

1. Eerst voeren we een bouwkundige analyse uit op basis van tekeningen of ter plaatse;

2. Wordt uw woning nog verbouwd? Dan maken we heatmaps op basis van de tekeningen. Deze heatmaps geven aan op welke punten er access-points moeten worden geplaatst voor optimale dekking, met minimaal gebruik van apparatuur. Het maken van deze heatmaps kost €95,00 excl. BTW per verdieping.

3. Aan de hand van onze analyse maken we een installatieplan en prijsopgave. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan is de bouwkundige analyse kosteloos.

4. Onze specialisten leggen het netwerk onzichtbaar aan. We sluiten ook direct uw slimme apparaten aan op het WiFi-netwerk.

Bent u klaar voor onbeperkte WiFi?

We bespreken graag alle mogelijkheden met u die wij te bieden hebben. In een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar uw wensen, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen. Wij zetten ons graag in om uw leven comfortabeler te maken.

Onzichtbaar design

Ondanks het stijlvolle ontwerp van onze apparatuur kan het zijn dat u het liever helemaal uit het zicht wilt houden. In overleg zijn er dan ook zeker aanpassingen voor u mogelijk. Zo kunnen wij de apparatuur verwerken in wanden, vloeren en zelfs plafonds. Ook is het mogelijk om de (internet)kasten in de kleur van het desbetreffende object te kleuren. Op deze manier valt het nog minder op en is het één geheel met uw interieur.

TOP