Gegarandeerd overal WiFi bereik

Met ons WiFi-netwerk bent u verzekerd van een uitstekend WiFi bereik. In uw luxe woning én in uw tuin! Valt uw WiFi vaak uit of moet u steeds overschakelen van signaal als u bijvoorbeeld van binnen naar buiten loopt? Dan hebben wij de oplossing voor u.

WiFi installeren

Als u een luxe woning laat bouwen, is de WiFi verbinding misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch is het heel belangrijk om hierover na te denken, al tijdens de bouw. Wij kunnen namelijk het WiFi-netwerk zo installeren in uw nieuwbouw luxe woning, dat u altijd en overal een uitstekende WiFi-verbinding heeft.

Maar ook als u een bestaande luxe woning heeft, kijken wij graag met u mee. Tijdens een analyse in uw huis, bespreken we waar u tegenaan loopt en bekijken wij wat de juiste oplossing is. Want dat er een oplossing is, staat voor ons vast.

WiFi versterken

Misschien heeft u al verschillende WiFi-versterkers in uw woning uitgeprobeerd. Wij zien het veel voorbij komen dat mensen hun WiFi proberen te versterken met een WiFi-versterker. Helaas levert dit vaak niets op.

Om uw WiFi te versterken, moet er gekeken worden naar de oorzaak van het slechte bereik. In luxe woningen zit het probleem vaak in de materialen van wanden en vloeren. Denk aan staal en beton. Deze materialen zorgen ervoor dat uw WiFi niet overal functioneert.

Wij weten hoe we uw WiFi kunnen versterken en leggen self-roaming WiFi-netwerken aan die gegarandeerd altijd werken.

Neem contact op

Altijd en overal kunnen profiteren van uw WiFi, dat is wat wij garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte aanvraag.

TOP