Gegarandeerd veilig

De veiligheid van uw WiFi-netwerk staat bij ons voorop. U wilt immers niet dat mensen zomaar van uw WiFi-netwerk gebruik kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat uw WiFi altijd veilig is. Eén van de maatregelen om veiligheid te kunnen garanderen, is een gescheiden gastnetwerk.

Gescheiden gastnetwerk

Onze netwerken zijn standaard voorzien van een gastnetwerk. Dit houdt in dat u uw gasten met een gerust hart toegang kunt geven tot uw WiFi-netwerk die speciaal voor gasten is opgezet.

Zo kunnen zakelijke contacten, vrienden en familie wel gebruik maken van uw internet, maar niet van apparatuur dat op uw netwerk aangesloten is. Denk aan de netwerkprinter, NAS, CV-installatie, beveiliging, bewaking en domotica. Hierdoor heeft u altijd controle over uw geïntegreerde apparaten.

24/7 monitoring van uw WiFi-netwerk

Wij monitoren en updaten uw netwerk 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo bent u altijd verzekerd van het best beveiligde netwerk. Door gebruik te maken van onze app of in te loggen op onze portal, heeft u inzage in alle apparaten die zich op uw netwerk bevinden en ziet u welke netwerkcapaciteit ze gebruiken.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op om ons veilige WiFi-netwerk te laten installeren.

TOP