Gescheiden gastnetwerk

Een gastnetwerk geeft zakelijke contacten, vrienden en familie toegang tot uw algemene WiFi-netwerk wanneer u hen hier toestemming voor geeft. Omdat uw WiFi-netwerk wellicht geïntegreerd is met allerlei apparaten, is het belangrijk dat uw gasten gebruik maken van een gescheiden netwerk en dus niet het netwerk waar u toegang toe heeft.

Veilig toegang verlenen tot uw netwerk

Vaak is het geen probleem als bezoekers gebruik willen maken van uw internet. Maar het is wel belangrijk dat u hen geen toegang geeft tot geïntegreerde systemen als bijvoorbeeld uw NAS-server, draadloze printer, smart-tv en alle andere smartphones, tablets en notebooks. Met een gescheiden gastnetwerk zorgt u ervoor dat uw gasten alleen datgene kunnen gebruiken waar u hen toegang voor geeft.

Onze WiFi-netwerken

Onze WiFi-netwerken zijn standaard voorzien van een gastnetwerk. Dit houdt in dat u uw gasten met een gerust hart toegang kunt geven tot uw Wifi-netwerk die speciaal voor gasten is opgezet.

Met onze WiFi keycard scant elke gebruiker simpelweg de QR-code met een smartphone of tablet, om verbinding te maken met het gasten WiFi-netwerk. Dit hoeft slechts eenmalig gedaan te worden. Wanneer dezelfde gast nog een keer langskomt, kan hij of zij meteen weer gebruik maken van uw gastnetwerk. Deze WiFi keycard wordt standaard geleverd bij al onze WiFi-netwerken.

Neem contact op

Wilt u ook verzekerd zijn van een veilig WiFi-netwerk door een gescheiden gastnetwerk? Neem dan contact met ons op.

TOP