Maarten van den Hoogen: Leef- en werkcomfort staat of valt bij goede wifi

Maarten van den Hoogen is eigenaar van online platform Hoog.design. Dit platform is, zoals hij het zelf noemt, “De online Michelingids van exclusief wonen”. Gezien de huidige omstandigheden is het voor Maarten ideaal om ook vanuit huis te kunnen werken. Een perfect werkend draadloos thuisnetwerk is dan ook cruciaal voor Maarten. Maar voordat dat goed werkte had hij eerst de expertise van OnbeperktWiFi.nl nodig. Lees hieronder de ervaringen van Maarten met OnbeperktWiFi.nl.

Een online bedrijf heeft stabiel internet nodig

Maarten: “Hoog.design is een online platform. We brengen mensen die kwaliteit willen op het gebied van wonen samen met aanbieders die kwaliteit leveren. De kanalen waar we dat mee doen zijn veelal online. Als ik geen internet heb kan ik niet werken.”

Doordat er nu meer vanuit huis gewerkt wordt kwam Maarten erachter dat het WiFi-bereik in meerdere ruimtes slecht was. Maarten vertelt: “Ik was er klaar mee dus heb ik een wifibooster gekocht met de hoogste recensies. Die kostte dan ook 600 euro. Ik dacht dat ik hiermee het probleem opgelost had. Maar helaas. Het apparaat deed wel iets, maar het internet was nog steeds niet stabiel.”

Maarten vervolgt: “Niets is zo irritant als een wegvallende verbinding. Soms heb je een vergadering met een tijdslot van een kwartier. Als dan de verbinding er niet is, is je kans voorbij en is je contactpersoon al weer door naar z’n volgende meeting.”

Een specialist met kennis overtuigt

Via een collega van Maarten kwam OnbeperktWiFi.nl in beeld als partner van Hoog.design. Maarten had direct door dat hij OnbeperktWiFi.nl ook moest uitnodigen voor zichzelf. Maarten: ”Ik was snel overtuigd door de kennis die Arend Jan (eigenaar van OnbeperktWiFi.nl) heeft. Hij weet precies wat er aan de hand is en wat de oplossing moet zijn. En daarbij kan hij het ook in gewone-mensen-taal uitleggen.”

Levering en montage op hoog niveau

Maarten vindt dat de manier van werken van OnbeperktWiFi.nl helemaal past bij het kwaliteitsniveau wat consumenten uit het hogere segment verwachten.

Maarten: “Je merkte dat alles goed was voorbereid. Er zit een plan achter. Arend Jan wist precies wat hij moest doen vanaf het moment dat hij binnenstapte. Er werd netjes en schoon gewerkt. Zelfs de meterkast werd opnieuw ingericht zodat het weer ordelijk was. Zoiets verwacht je niet van een wifi-specialist.”

Niets is teveel

Maarten is erg tevreden met het opgeleverde systeem. Hij vertelt: “Niets is teveel voor OnbeperktWiFi.nl. Het access point in de tuin is gepositioneerd in een buxusbol. Als deze bol groeit zie je niets meer van het apparaat. Én dan is het apparaat ook nog eens zwart gespoten om nog minder op te vallen. Kijk, dat geeft mij de bevestiging dat een bedrijf écht kwaliteit levert.

Het resultaat? Kneiterstabiele wifi

“Ik heb nu overal wifi en het is kneiterstabiel”, vertelt Maarten. “Ik kan nu met m’n telefoon door de tuin lopen en al bellend grote bestanden downloaden. Dat geeft zoveel vrijheid. Daarnaast is alles bouwkundig perfect weggewerkt. Dus nergens lelijke apparatuur in het zicht.”

Maartens aanbeveling: OnbeperktWiFi.nl

Goede wifi is belangrijk. Maarten geeft aan dat zelfs de hele familie er blij van wordt. Maarten: “OnbeperktWiFi.nl is ontzettend goed in wat ze doen. Alles wordt goed van tevoren uitgewerkt, tijdens het bouwen wordt er creatief meegedacht en ook achteraf wordt er nog geoptimaliseerd. En als er dan ook nog extraatjes gedaan worden als de meterkast opruimen kan ik maar één ding zeggen: OnbeperktWiFi.nl is zeker aan te bevelen. Ze maken hun naam meer dan waar.”