Onzichtbaar design

Ondanks het fraaie design van onze producten, monteren we onze WiFi-apparatuur waar mogelijk uit het zicht. Het is zelfs mogelijk om het signaal te laten komen uit wanden, vloeren en plafonds!

WiFi in nieuwbouw luxe woningen

Wilt u uw droomvilla laten bouwen? Dan gaan wij graag in gesprek met uw architect! Door ons te betrekken bij de bouw van uw woning, kunnen wij er samen met andere betrokkenen voor zorgen dat uw WiFi-netwerk (bijna) onzichtbaar wordt gemonteerd.

U wilt immers niet alleen een uitstekend WiFi-netwerk, maar ook dat dit netjes verwerkt wordt in uw woning. Geen lelijke kastjes die in het oog springen of draden die zichtbaar zijn. Dat begrijpen wij als geen ander.

WiFi in bestaande luxe woningen

Wilt u uw WiFi verbeteren in uw bestaande luxe woning? Ook dan is het mogelijk om uw WiFi-netwerk netjes te laten verwerken. Zo kunnen wij de nodige apparatuur (bijvoorbeeld acces points) in elke kleur leveren, zodat het niet opvalt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact op

Als u uw WiFi-netwerk ook wilt verwerken in de stijl van uw luxe woning, kunt u contact opnemen door ons te bellen of te mailen. We spreken u graag!

TOP