100% dekkend WiFi netwerk in Garderen

Deze leisteen gedekte villa in Garderen is een echte droomvilla. De schitterende woning, voorzien van authentieke wijnkelder en inpandig gastenappartement, is van alle gemakken voorzien. Op de patio is een ronde trappentoren gebouwd, die ervoor zorgt dat je vanuit het uiterste puntje van de woning snel op ieder ander punt kunt komen. In de grote vrij liggende tuin met hoogteverschillen is het optimaal genieten. Toch ontbrak er nog één belangrijk element: goed werkende WiFi. En daar hebben wij met onze specialiteit verandering in gebracht!

Onzichtbaar WiFi netwerk

Wij hebben deze villa in Garderen voorzien van een uitstekend WiFi netwerk door meerdere accesspoints te plaatsen in de woning. Deze accesspoints vormen samen één groot netwerk, zowel binnen als buiten. We hebben de bekabeling geheel onzichtbaar gemonteerd, via bestaand leidingwerk, de kruipruimte en het dak. Zo hebben we in totaal tien accesspoints aangebracht, zonder dat er ook maar iets van te zien is. Een perfect resultaat in een perfecte woning!

Ook profiteren van gegarandeerd perfecte WiFi?

Bent u op dit moment niet tevreden over de huidige werking va uw WiFi-netwerk? Laat OnbeperktWiFi.nl meekijken! Wij helpen u graag aan een netwerk met uitstekende verbinding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.