Klassieke villa met modern WiFi-netwerk

In het midden van een rustige omgeving in Ederveen staat deze prachtige woning met rieten kap. Een woning waarin traditionele en moderne details samenkomen. De bewoners schakelden ons in voor een specifieke uitdaging: het implementeren van een state-of-the-art WiFi-netwerk, zónder het interieur van de woning te verstoren. Een uitdaging die we graag aangaan!

Naadloze integratie

De woning, die niet werd verbouwd tijdens de installatie, vereiste een zorgvuldige en doordachte aanpak. We hebben de oude telefonie- en COAX-bekabeling vervangen door UTP-bekabeling. Met behulp van het bestaand leidingwerk en onze innovatieve inbouwmodules voor wanden, hebben we de apparatuur naadloos weggewerkt in de bestaande structuur van de woning. Het resultaat? Een onzichtbaar en krachtig WiFi-netwerk dat elke hoek van de woning bedekt.

Uitbreiding naar het bijgebouw

Naast de hoofdwoning hebben we ook het bijgebouw en het aangrenzende terras voorzien van onze WiFi-oplossing. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van ononderbroken WiFi, of ze nu binnen ontspannen of buiten in de tuin genieten.

Bent u ook op zoek naar een naadloze integratie van WiFi in uw woning? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!