Landgoed Sandenburg

Het 700 jaar oude Landgoed Sandenburg is maar liefst ruim 160 hectare groot en bestaat uit diverse imposante monumentale panden. Waaronder het kasteel, de portierswoning, de oranjerie, het tuinhuis, de stallen en het koetshuis. Al deze goed onderhouden panden zijn door ons voorzien van een volledig dekkend en selfroaming WiFi-netwerk.

Deze oplossing bestaat uit meerdere gescheiden netwerken die werken via één systeem. Deze private netwerken zijn opgebouwd in elk pand voor onder andere de 16 bedrijven die zijn gehuisvest in het koetshuis en de stallen. Eén WiFi-netwerk komt terug in elk pand. Zo hoeft bijvoorbeeld een beheerder niet telkens te wisselen van WiFi-netwerk. Daarnaast is uiteraard alle apparatuur volledig uit het zicht gemonteerd.

In de kasteeltuin hebben wij de fontein ‘smart’ gemaakt, zodat men deze via een app kan bedienen. Het kasteel en de kasteeltuin zijn met grote regelmaat het toneel van evenementen en een gewilde opname locatie voor televisieprogramma’s. Meer weten over WiFi voor luxe landgoed? Neem contact op met ons.

E-installatie:
van Laar Techniek, Amerongen

Projectfotografie:
Enrich Visuals, Lunteren