WiFi voor villa met multiroom-audio in Laren

Deze riante villa in Laren is van alle denkbare luxe apparatuur voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een multiroom-audio installatie, dat zorgt voor perfect geluid in alle ruimtes. Maar ook poortsturing op afstand. Deze en nog veel meer comfort verhogende techniek heeft een basis van een goed WiFi-netwerk nodig.
Daarom hebben we hier een volledig dekkend WiFi-netwerk aangelegd. Of de bewoners nu binnen, buiten of in het verderop gelegen buitenverblijf zijn; overal is de verbinding snel en stabiel. Daarnaast is schakelen tussen meerder WiFi-netwerken niet nodig. Al onze netwerken zijn volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde WiFi access point voor de snelste verbinding. Hier merken de bewoners niets van.
Onze netwerken zijn standaard uitgevoerd met een afgeschermd gastnetwerk. Gasten kunnen hierdoor vrij gebruik maken van internet zonder dat ze toegang krijgen tot andere apparaten in het netwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

Architect:
Herman Peters Interiordesign, Amsterdam

E-installatie en Domotica:
Snellen Elektrotechniek, Lunteren

Projectfotografie:
Jurrit van der Waal, Amsterdam