Moderne villa in Ede met naadloze WiFi-dekking

Nog voordat de eerste steen werd gelegd, kregen we de opdracht om een WiFi-plan te maken voor deze moderne villa in Ede. Dit gaf ons dé uitgelezen mogelijkheid om een perfect dekkend WiFi-netwerk aan te leggen voor de toekomstige residentie. Door WiFi-punten op strategische plaatsen te monteren, hebben we een naadloos geïntegreerd WiFi-netwerk gerealiseerd. Eén die past bij een villa met een hoog afwerkingsniveau.

Altijd verbonden, overal in huis

Deze moderne villa is een architectonisch hoogstandje. Zo is er over elk detail is nagedacht. Onze expertise in de aanleg van WiFi-netwerken in luxe woningen zorgt ervoor dat bewoners kunnen genieten van een perfecte WiFi-dekking, zonder concessies te doen aan het design of comfort van hun woning. Hierdoor blijft de luxe en strakke uitstraling behouden, zonder zichtbare bekabeling en apparaten.

WiFi-specialist voor luxe woningen

Woningen als deze, gebouwd met hoogwaardige materialen en hoge isolatie, vereisen speciale aandacht als het gaat om WiFi. Materialen als beton en staal belemmeren het WiFi-signaal. Daarom hebben we onze inbouwmodules voor wanden en plafonds op strategische punten geplaatst. De gehele woning inclusief kelder, garage, carport en inpandige veranda aan de achterzijde is geheel voorzien van WiFi dekking.