Naadloze WiFi-dekking in riante villa Helmond

In het groene hart van Helmond staat deze riante villa, waarvan de nieuwe eigenaar eerder al kennismaakte met onze expertise. Tevreden over de naadloze WiFi-dekking in zijn vorige woning, benaderde hij ons opnieuw met een duidelijke opdracht: het realiseren van een stabiel en dekkend WiFi-netwerk voor zijn nieuwe woning. De eigenaar werkt veel vanuit huis, waardoor een stabiele WiFi-verbinding door de gehele woning een vereiste is.

Betrokken van begin tot eind

Dankzij onze eerdere samenwerking waren de verwachtingen helder en konden we snel aan de slag. Met onze speciale wand inbouwmodule zorgden we voor een naadloze WiFi-dekking in elke hoek van de woning. Om verbinding in elke woonruimte te garanderen, hebben we op sommige plekken extra databekabeling getrokken.

WiFi, óók voor buiten

De villa beschikt over een uitgestrekt terras en een betoverende tuin met zwembad. Om ook buiten een optimale WiFi-ervaring te bieden, hebben we onze IP68 waterdichte access points gebruikt. Deze access points hebben we strategisch geplaatst om zowel het terras als de gehele tuin inclusief het zwembadgebied van stabiele WiFi te voorzien.