Onzichtbare WiFi voor nieuwe (bedrijfs)woning

In Ederveen staat deze schitterende nieuwe bedrijfswoning. De bewoners, die waarde hechten aan zowel esthetiek als functionaliteit, schakelden ons in om hun woning te voorzien van een professioneel, dekkend en self-roaming WiFi-netwerk.

Volledige dekking, zelfs in de kelder

Bijzonder aan deze woning is dat deze geheel onderkelderd is. Hier bevinden zich de kinderslaapkamers en een luxe badkamer. Ook deze ruimtes, die vaak een uitdaging vormen voor WiFi-signalen, hebben we voorzien van een stabiel en sterk netwerk. Het WiFi-signaal blijft sterk en betrouwbaar, in iedere ruimte van de woning.

Onzichtbare integratie

Om de moderne uitstraling van de (bedrijfs)woning te behouden, hebben we gebruik gemaakt van onze inbouwmodules. Met onze inbouwmodule voor meubelmaatwerk en onze inbouwmodule voor wanden hebben we ervoor gezorgd dat alle apparatuur en bedrading volledig onzichtbaar is verwerkt. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van een naadloze WiFi-ervaring, zonder dat het ten koste gaat van het design van hun woning.

Een WiFi-netwerk, passend bij de woning

Bent u ook op zoek naar een WiFi-oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!