Optimale WiFi in het iconische Pontsteigergebouw in Amsterdam

Aan de oevers van het IJ staat het Pontsteigergebouw, een markant icoon dat onderdeel uitmaakt van de Amsterdamse skyline. De appartementen in dit gebouw zijn ontzettend geliefd, mede vanwege het prachtige uitzicht dat de bewoners hebben.

Uniek aan dit gebouw is de stoelvorm, met veel woningen onderin en bovenin en een slank deel in het middel. U kunt zich voorstellen dat er voor deze constructie veel staal en beton nodig was. En laat dat nou niet bevorderlijk zijn voor het WiFi-signaal. Gelukkig hebben wij daar dé oplossing voor.  We gingen in meerdere appartementen aan de slag, met een uitstekend resultaat tot gevolg.

WiFi versus beton en staal

Met een hoogte van 92 meter en een totaal van 26 verdiepingen, is het Pontsteigergebouw een architectonisch kunstwerk, gebouwd met een grote hoeveelheid beton en staal. Deze bouwmaterialen vormen een uitdaging voor de verspreiding van het WiFi-signaal. Met onze kennis van bouwmaterialen en hardware, hebben we ook hier de gewenste resultaten behaald voor onze opdrachtgevers. Dankzij ons WiFi-systeem genieten de bewoners nu van perfecte WiFi, wat bijdraagt aan hun woongenot op een unieke locatie met een uniek uitzicht.

Bent u geïnteresseerd in onze WiFi-oplossingen?

Wij helpen u graag om het perfecte WiFi-netwerk in uw woning te krijgen, of u nu woont in een grote woontoren in een bruisende stad of een villa op de Veluwe. Ons WiFi-netwerk garandeert een uitstekend bereik met de beste beveiliging, volledig geïntegreerd met uw apparaten.