Optimale WiFi in statig landhuis in Culemborg

Dit unieke landhuis in het buitengebied van Culemborg vertoont twee fascinerende gezichten. Aan de ene kant presenteert het zich als een statig huis met aanzien, terwijl het aan de achterkant de charme van een rustieke, landelijke woning uitstraalt. Deze twee bouwstijlen zijn harmonieus samengevoegd tot een prachtig geheel, perfect passend in de omgeving. Wij hebben in deze woning een optimaal WiFi-netwerk gerealiseerd.

Betrokken bij de bouw

We werden al tijdens de bouw bij het project betrokken, met de opdracht om een groot, dekkend en self-roaming WiFi-netwerk te creëren. Hierdoor hebben we onze unieke spot-inbouwmodules voor plafonds in kunnen zetten. Met een diameter van slechts 49 mm kunnen we deze module plaatsen via de spotsparing boven het verlaagde plafond of in de spotbak. Hierdoor zijn de modules volledig weggewerkt, zonder bedrading of apparatuur inzicht.

Overal genieten van WiFi

Dankzij onze aanpak kunnen de bewoners van deze prachtige woning genieten van een perfecte WiFi-dekking, zonder dat er lelijke apparatuur of bedrading in zicht is. Onze self-roaming netwerken zijn zo ontworpen dat ze voortdurend zoeken naar de beste verbinding voor elk apparaat op het netwerk. Ze zorgen ervoor dat de bewoners altijd automatisch verbonden bent met het dichtstbijzijnde access point, waar men zich ook bevindt in de woning.