Perfect dekkend WiFi-netwerk in nieuwbouwvilla

In ’s Graveland zijn onlangs vier stijlvolle vrijstaande woningen opgeleverd. Deze vrijstaande woningen, bestaande uit drie woonlagen, zijn volledig onder architectuur gebouwd. Het is een heerlijke plek om te wonen op een schitterende locatie. We hebben één van deze statige woningen voorzien van een onzichtbaar gemonteerd self-roaming netwerk, zodat de bewoners overal in en om hun woning stabiele WiFi hebben.

Stabiele WiFi voor nieuwbouwwoningen

Eenieder die een nieuwbouwwoning laat realiseren, moet in een korte periode heel veel keuzes maken. Van interieur tot exterieur: over alles moet worden nagedacht. Doordat de architect van deze schitterende woning ons tijdig hebben betrokken in het realisatieproces, hebben we de accesspoints strategisch geplaatst. Hierdoor zijn er uiteindelijk minder accesspoints nodig dan bij een bestaande woning of een nieuwbouwwoning die al volledig opgeleverd is.

Volledig dekkend WiFi netwerk

In deze villa hebben we in totaal acht accesspoints geplaatst, die gezamenlijk de gehele woning dekken. Zeven accesspoints hebben we op onze unieke wijze weggewerkt in de spots in het verlaagde plafond. Een groot voordeel daarvan is dat het signaal vanaf boven verspreid wordt door de ruimte. Alle aanwezige apparaten die WiFi verbinding nodig hebben, worden hiermee optimaal bereikt.

Kunnen wij u ook helpen?

Bent u ook bezig met de realisatie van uw droomvilla? OnbeperktWiFi verzorgt graag voor u een dekkend WiFi-netwerk. Zo hoeft u nooit meer over te schakelen van WiFi-netwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.