Perfecte WiFi in karakteristieke rietgedekte woning De Meern

In het Utrechtse De Meern staat een karakteristieke rietgedekte woning die de perfecte combinatie van traditie en moderniteit belichaamt. Tijdens de bouwfase van deze woning benaderde de opdrachtgever ons met de wens om een naadloos en dekkend WiFi-netwerk te realiseren voor hun toekomstige thuis.

Betrokken tijdens de bouwfase

Dankzij onze betrokkenheid vanaf de bouwfase, konden we de databekabeling op strategische punten plaatsen. Uiteraard hebben we ook in dit project gebruik gemaakt van onze unieke inbouwmodules voor wanden en plafonds. Deze zijn volledig onzichtbaar geplaatst, waardoor de esthetiek van de moderne woning behouden blijft.

WiFi in de grote tuin

De riante achtertuin van de woning vormde een uitdaging op zich. Om ervoor te zorgen dat de bewoners ook buiten kunnen genieten van stabiele WiFi, hebben we onze IP68 waterdichte module gebruikt. Deze module is subtiel geplaatst tussen de beplanting, waardoor hij volledig opgaat in de natuurlijke omgeving.

WiFi specialist in luxe woningen

Al onze netwerken zijn geoptimaliseerd voor volledige dekking, uitstekende veiligheid, high-end audio/video en Internet-of-Things. Hierdoor kunnen de bewoners van deze prachtige woning in De Meern zorgeloos genieten van een naadloze online ervaring, zowel binnen als buiten. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.