Perfecte WiFi voor onderkelderde villa in Huizen

In Huizen staat een exclusieve villa met een royale oppervlakte, uniek in zijn soort doordat deze volledig onderkelderd is. De toekomstige bewoners benaderden ons al tijdens het bouwproces. Hierdoor konden we hen optimaal helpen met het realiseren van een groot, self-roaming WiFi-netwerk dat elke hoek van hun grote villa bereikt.

Naadloze integratie

Dankzij de verlaagde plafonds in de gehele villa, konden we onze unieke spot inbouwmodule gebruiken. Op deze manier hebben we alle benodigde apparatuur volledig onzichtbaar weggewerkt. Elke ruimte, op zowel de begane grond als in de kelder, is zo voorzien van optimale WiFi-dekking. Het self-roaming WiFi-netwerk schakelt automatisch naar het dichtstbijzijnde access point, waardoor de verbinding altijd stabiel en betrouwbaar blijft.

Verborgen technologie

De volledig weggewerkte apparatuur garandeert niet alleen een perfecte WiFi-dekking, maar behoudt ook de esthetische waarde van de villa. De technologie is aanwezig, maar blijft onzichtbaar, waardoor de stijlvolle uitstraling van de woning behouden blijft.

Bent u ook op zoek naar een naadloze WiFi-oplossing die aansluit op het design van uw woning? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!