Uitstekende WiFi, binnen én buiten, voor riante villa

Midden in het centrum van Oegstgeest staat deze riante villa. De woning, omgeven door planten en bomen, bestaat uit drie volledige woonlagen en een grote gesloten tuin. Toen deze woning werd verbouwd en gerenoveerd, werden wij ingeschakeld om de woning te voorzien van een volledig self-roaming WiFi-netwerk.

WiFi tijdens renovatie

Deze schitterende woning is van binnen net zo imposant als de buitenkant doet vermoeden. Op de tweede verdieping bevindt zich een groot atelier, met daarboven een vide. Op het moment dat wij aan de slag gingen, werd de villa verbouwd én gerenoveerd. We hebben de bekabeling via het dak naar iedere verdieping gelegd, vlak voordat de woning werd voorzien van zijn kenmerkende rieten dak. De 11 onzichtbaar gemonteerde access points dekken samen de volledige villa én de achtertuin.

Onzichtbaar design

Wij begrijpen als geen ander dat u (ondanks het stijlvolle ontwerp) apparatuur uit het zicht wil hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat de apparatuur altijd zoveel mogelijk wordt weggewerkt in wanden, vloeren en plafonds. Ook in deze woning hebben we daarvoor gekozen. Zo kunnen de bewoners profiteren van perfecte WiFi, zonder dat dit afbreuk doet aan het uiterlijk van deze prachtige gerenoveerde woning.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u ook een WiFi-uitdaging waar wij mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.