Uitstekende WiFi in villa Barneveld

Deze royale woning en tuin – inclusief poolhouse en dierenverblijf – zijn van alle gemakken voorzien. Wij hebben deze villa voorzien van een uitstekend selfroaming netwerk, wat we volledig uit het zicht hebben gemonteerd. Dit ijzersterke WiFi-netwerk vormt de basis voor alle domotica in en rondom het huis.

WiFi in én rondom het huis

OnbeperktWiFi is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa’s en luxe woningen, maar ook in de ruimtes daaromheen. Zo hebben we deze woning én tuin voorzien van een perfect werkend Wifi-netwerk. Hierdoor profiteren de bewoners van goede WiFi: van de kelder tot de zolder en van de garage tot het poolhouse en dierenverblijf in het uiterste puntje van de tuin.

Goede WiFi is een vereiste voor domotica

Deze woning is volledig voorzien van domotica. Een stabiel en volledig dekkend WiFi-netwerk is hiervoor een vereiste. WiFi is de basis voor optimaal comfort: wanneer WiFi niet goed werkt, heeft dat invloed op het bedieningsgemak van het domoticasysteem. Met onze self-roaming WiFi-netwerken zorgen we ervoor dat u één netwerk heeft, in én rondom uw gehele woning of bedrijfspand. Daarmee heeft u niet alleen een smarthome, maar ook een ‘smartgarden’.

Zorgeloos genieten van WiFi

Wilt u ook zorgeloos genieten van alle gemakken van uw woning, zonder na te denken over problemen met de WiFi? Neem dan contact op met OnbeperktWifi. Wij helpen u graag.