Volledig dekkend WiFi-netwerk in bestaande villa met imposante tuin

Niet ver van Utrecht, in het pittoreske Huis ter Heide, staat deze schitterende villa. Met het Kralingse Bos in de achtertuin is het een heerlijke plek om te wonen. Wij hebben deze villa volledig voorzien van een perfect werkend WiFi-systeem, waarbij we uiteraard ook de imposante tuin hebben voorzien van WiFi.

WiFi-netwerk in vier woonlagen van Kempische villa

Deze Kempische villa bestaat uit vier woonlagen, met een begane grond, twee verdiepingen en een grote kelder. Bij een woning van dit formaat kan het zijn dat het WiFi-netwerk niet overal dekkend is, en dat was ook hier het geval. Omdat de bestaande woning niet werd verbouwd, moesten we werken met de bestaande bekabelingen en mogelijkheden. Een uitdaging die wij zeker niet uit de weg gaan!

In de woning lag nagenoeg geen netwerkbekabeling, maar door onze bouwkundige kennis, technisch inzicht én ervaring hebben we in totaal negen bekabelde accesspoints in en om de woning gerealiseerd. Uiteraard op onze unieke manier: zónder zichtbare bekabeling en zónder schade aan wanden en plafonds.

Uitstekend netwerk, ook in de tuin

Om de bewoners ook optimaal te laten genieten van hun royale tuin met mooie beplanting, een fraai gazon en een heerlijk zwembad, hebben we ook hier een volledig automatisch WiFi-netwerk geïnstalleerd. Het grote voordeel van ons systeem is dat overschakelen naar een ander WiFi-netwerk verleden tijd is. Zo kunnen de bewoners optimaal genieten van WiFi, zowel binnen als buiten rondom het zwembad, op het terras en onder de overkapping. En ook aan de gasten is gedacht: we hebben het gastenverblijf in de tuin voorzien van WiFi.

OnbeperktWiFi helpt u graag

Wilt u ook genieten van uitstekende WiFi in en rondom uw woning? Wij kijken graag met u mee! Met ons netwerk is een perfect werkende verbinding vanzelfsprekend. Lees hier meer over WiFi voor bestaande villa’s of neem contact met ons op.