Volledig dekkend WiFi-netwerk in grote villa met riante tuin in Rockanje

In het Zuid-Hollandse Rockanje staat deze indrukwekkende villa, bestaande uit twee woonlagen. De riante en vrijliggende tuin aan de achterzijde biedt voldoende ruimte voor ontspanning. Een woning om van te genieten! De bewoners, onze opdrachtgevers, hebben deze villa geheel in eigen beheer gebouwd en schakelden ons al in tijdens de bouwfase. We hebben een volledig dekkend WiFi-netwerk gerealiseerd voor zowel de woning als de tuin.

Onzichtbaar gemonteerde accesspoints

Om de gehele woning en tuin te voorzien van uitstekende WiFi-dekking, hebben we in totaal zeven onzichtbaar gemonteerde accesspoints op strategische plaatsen gemonteerd. Hierdoor kunnen de bewoners overal in én rondom de woning profiteren van een stabiel WiFi-netwerk, zonder dat het afbreuk doet aan het ontwerp en design.

WiFi-dekking in de veranda en tuin

Ook de riante tuin aan de achterzijde van de villa hebben we voorzien van uitstekende WiFi-dekking. Dit hebben we gedaan door accesspoints in het plafond van de veranda in te bouwen. Zo kunnen de bewoners genieten van hun schitterende buitenruimte.

Betrokken vanaf het bouwtraject

Doordat we al tijdens de bouw van de villa betrokken werden, konden we nauw samenwerken om de optimale plaatsing van de accespoints te bepalen. We hebben de bekabeling hierdoor op een mooie en onopvallende manier geïnstalleerd.

Perfect werkend WiFi-netwerk

Heeft u ook plannen voor een nieuwe woning? Of gaat u renoveren en wilt u overal in én rondom uw woning kunnen profiteren van een uitstekende WiFi? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een volledig dekkend WiFi netwerk.