WiFi voor nieuwbouwwoning in Ermelo

Een uitdaging gaan wij nooit uit de weg. Sterker nog: het is waar ons hart sneller van gaat kloppen! Dus toen de bewoners van deze nieuwbouwwoning ons vroegen om WiFi aan te leggen terwijl de bouw al klaar was, zagen we meteen de kansen. We hebben deze moderne woning in het Gelderse Ermelo voorzien van perfecte WiFi, zodat de bewoners nóg meer kunnen genieten van de luxe woning in deze groene omgeving.

Heatmaps en bekabeling

Om goede WiFi in de nieuwbouwwoning te krijgen, zijn we begonnen met een goed en uitgebreid plan. Op basis van de bouwtekeningen en het bestek hebben we met speciale software een heatmap gemaakt. Hiermee berekenen we waar en hoeveel access points er nodig zijn om de woning te voorzien van een geheel dekkend netwerk. We houden daarbij rekening met alle bouwmaterialen, zoals isolatie, beton en hout. Ieder materiaal heeft immers een andere invloed op het bereik.

Acht accesspoints in woning, tuin én berging

Op basis van de heatmap hebben we waar nodig de bestaande bekabeling aangevuld. Zo hebben we extra bekabeling getrokken naar het kookeiland en hebben we via de kruipruimte bekabeling naar buiten aangelegd. In totaal hebben we acht accesspoints geplaatst. Deze accesspoints dekken de volledige woning, de achtertuin én de vrijstaande berging met veranda.

Gaat u ook woning (laten) bouwen?

Gaat u ook een woning bouwen en wilt u overal kunnen profiteren van gegarandeerd goede WiFi? Schakel OnbeperktWiFi dan al in tijdens de bouwfase. In samenwerking met uw architect, aannemer of installateur kunnen we de juiste voorbereidingen treffen om uw woning te voorzien van WiFi. Neem contact met ons op voor meer informatie!