WiFi voor riante stijlvolle villa in buitenrand Enschede

Woon je net in je prachtig verbouwde villa; kom je erachter dat de WiFi niet goed werkt. Dat overkwam de bewoners van deze villa in Enschede. Via een aanbeveling van de buren werden wij ingeschakeld om een analyse te doen van de situatie. De lat lag hoog: de villa van de buren hadden we voorzien van een volledig onzichtbaar gemonteerd WiFi-netwerk. Ook de bewoners van deze villa deden liever geen esthetische concessies, aangezien de villa net was gebouwd en afgewerkt.

We hebben deze opdracht geheel naar tevredenheid kunnen uitvoeren van de opdrachtgever. Met behulp van kruipruimten, knieschotten, verborgen ruimtes én het bestaande leidingwerk, hebben we de benodigde bekabeling volledig uit het zicht aangelegd. Daarnaast konden we deels het aanwezige datanetwerk gebruiken.

We hebben in deze woning, serre en gehele tuin een volledig dekkend WiFi-netwerk opgeleverd. Doordat onze access points samen één groot netwerk vormen, hoeven de bewoners nooit meer te schakelen tussen meerdere WiFi-netwerken voor het beste signaal. Ze zijn altijd verbonden met het meest optimale bereik.