WiFi voor twee-onder-een-kapvilla met riante gezamenlijke tuin

Bij OnbeperktWiFi leveren we op maat gemaakte, onzichtbare én betrouwbare WiFi-netwerken voor elk type woning. In deze prachtige twee-onder-een-kapwoning hebben we ons vakmanschap toegepast, waarbij we zowel de binnen- als buitenruimtes hebben voorzien van een uitstekend dekkend WiFi-netwerk met onopvallend geplaatste accesspoints. Door een zorgvuldige integratie hebben we ervoor gezorgd dat de bewoners optimaal profiteren van WiFi in hun woning en de riante gezamenlijke tuin, zónder ingrijpende aanpassingen of een verbouwing.

Onzichtbaar gemonteerde accesspoints

De bewoners van deze villa delen een riante gezamenlijke tuin waar ontspanning en gezelligheid samenkomen. Wij werden ingeschakeld om beide woningen te voorzien van het WiFi-netwerk. Om ervoor te zorgen dat zowel de binnen- als buitenruimtes profiteren van het stabiele netwerk, hebben we in elke woning vijf onzichtbaar gemonteerde accesspoints geplaatst. De strategische plaatsing garandeert uitstekende dekking in elke ruimte.

Waterdicht accesspoint in achtertuin

Aangezien de riante gezamenlijke tuin een belangrijk onderdeel is van deze woning, hebben we ervoor gezorgd dat de bewoners ook hier een optimale WiFi-dekking hebben. We hebben achter elke woning een IP65 waterdichte accesspoint verwerkt in de border van de tuin. Dit zorgt voor een betrouwbare verbinding, óók tijdens slechte weersomstandigheden.

Naadloze integratie in bestaande bouw

Deze woning werd niet verbouwd tijdens de installatie, waardoor we op een creatieve en subtiele manier de accesspoints en bekabeling op een onopvallende manier hebben geïntegreerd. Hierdoor is er overal in de woning goed WiFi, zónder dat dit afbreuk doet aan het interieur of het exterieur.

Ook profiteren van een goed werkend WiFi-netwerk in uw woning?

Neem dan contact met ons op en ontdek de kunst van onze oplossingen. We creëren een dekkend en betrouwbaar WiFi-netwerk, afgestemd op uw unieke situatie en wensen.