Volledige integratie met uw apparaten

Als eerste zorgt een uitstekend WiFi-netwerk er natuurlijk voor dat u in en rond uw luxe woning internet heeft. Zo kunt u eindeloos whatsappen, video’s bekijken of surfen op het internet. Maar er is nog veel meer mogelijk! Ook uw apparaten kunnen worden aangesloten op uw WiFi-netwerk.

Integratie met apparaten binnen uw luxe woning

Na een drukke werkdag wilt u heerlijk op uw bank kunnen zitten en optimaal ontspannen. Wij maken dit makkelijk voor u door uw apparaten binnenshuis te integreren met ons WiFi-netwerk. Zo kunt u met één klik in de app uw raamdecoratie, open haard en verlichting bedienen.

Integratie met apparaten in de tuin van uw luxe woning

U kunt ook uw apparaten in de tuin van uw woning integreren met uw WiFi-netwerk. Zo kunt u met de app eenvoudig de poort openen voor uw gast, de beveiligingscamera’s besturen en de elektrische grasmaaier en beregening aanzetten. Zo ligt uw smartgarden er altijd verzorgd bij en hoeft u er alleen maar van te genieten. Over comfortabel wonen gesproken!

Samenwerking van apparaten op één WiFi netwerk

Wij zorgen dat uw Smart-home apparaten samen gaan werken. We noemen enkele voorbeelden:

  • De robot-grasmaaier stopt automatisch met maaien voordat de tuinberegening aan gaat.
  • Het volume van de muziek-installatie gaat harder als de robot-stofzuiger z’n ronde door de kamer gaat doen.

Het samenwerken van apparaten is volledig naar uw wens in te richten. En het leuke is dat we apparaten van verschillende merken kunnen combineren. Dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons WiFi-netwerk biedt? Neem dan contact met ons op!

TOP