Onbeperkt WiFi in uw tuin

Heeft u slecht WiFi-bereik in uw tuin? Bij OnbeperktWiFi zorgen we ervoor dat u overal in uw huis en tuin onbeperkt WiFi heeft. Met ons netwerk is een uitstekende verbinding vanzelfsprekend. Tegelijkertijd opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de bediening van uw robotmaaier, slimme buitenverlichting of bewateringssysteem. Al deze mogelijkheden kunnen gerealiseerd worden met een uitstekende WiFi-verbinding!

Profiteer van verschillende voordelen

Onzichtbare installatie zonder zichtbare apparatuur of bedrading: Terwijl providers vaak zichtbare access-points en draden in stopcontacten achterlaten, zorgen wij voor een volledig onopvallende montage van uw WiFi-netwerk.

Koppeling van slimme apparaten: Of het nu gaat om de bediening van uw robotmaaier, slimme buitenverlichting of bewateringssysteem via WiFi, wij tillen uw comfort naar een hoger niveau door al uw slimme apparaten naadloos te verbinden.

24/7 monitoring: Werkt uw WiFi-netwerk niet naar behoren? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen of appen. We monitoren uw WiFi, identificeren problemen snel en lossen het direct voor u op.

Volledige WiFi-dekking, zelfs in de tuin: Niet alleen in uw tuin, maar ook in uw huis zorgen we voor perfect bereik. We schalen alles volledig voor u. U krijgt dus in de woning en in de tuin één groot netwerk. Zo bent u overal verbonden.

Veilig netwerk: Uw WiFi-netwerk moet veilig zijn. Daarom waarborgen wij dat uw verbinding altijd beschermd is tegen ongeautoriseerd gebruik.

Koppeling van uw smarthome

Heeft u moeite met het aansluiten van uw robotmaaier of draadloze audio? Ons systeem faciliteert een optimale werking van uw smarthome en domotica.
De rest gaat vrijwel automatisch! Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Verlicht eenvoudig uw tuin met slimme buitenverlichting

Verlicht uw tuin met slimme buitenverlichting. Ons systeem ondersteunt uw slimme buitenverlichting. Zet de verlichting aan voordat u uw tuin inloopt en maak zo uw tuin klaar voor een gezellige avond.

Bestuur uw slimme robotmaaier met de app

Altijd een vers gemaaid gazon met maar één druk op de knop? Dat kan gemakkelijk. Of u nu achterin uw tuin zit of net de voordeur opent, u zet de slimme robotmaaier zo aan.

Bedien uw garagedeur via WiFi

Uw auto uitstappen om de garagedeur te openen? Dat is niet meer nodig als u uw smart garagedeur bedient via ons systeem. Met één klik op uw telefoon opent u de deur en kunt u met gemak de garage in rijden.

Onze werkwijze

Bij ons staat een zorgvuldige werkwijze waarmee we het beste resultaat behalen centraal:

1. Eerst voeren we een analyse uit op basis van tekeningen of ter plaatse;

2. Aan de hand van onze analyse maken we een installatieplan en prijsopgave. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan is de bouwkundige analyse kosteloos.

3. Onze specialisten leggen het netwerk onzichtbaar aan. We sluiten ook direct uw slimme apparaten aan op het WiFi-netwerk.

Bent u klaar voor onbeperkte WiFi?

We bespreken graag alle mogelijkheden met u die wij te bieden hebben. In een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar uw wensen, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen. Wij zetten ons graag in om uw leven comfortabeler te maken.

TOP