24 uurs support

Bent u niet tevreden over de huidige werking van uw WiFi-netwerk? Laat OnbeperktWiFi.nl met u meekijken! Met ons netwerk is een uitstekende verbinding vanzelfsprekend. Tegelijkertijd opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan de bediening van uw haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie via onze app. Al deze mogelijkheden kunnen alleen gerealiseerd worden met een uitstekende WiFi-verbinding!

OnbeperktWiFi.nl staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en support te bieden. Ook monitoren en updaten we uw WiFi-netwerk 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze netwerken zenden namelijk 'heartbeats' uit, waarmee wij de gezondheid en netwerkcapaciteit van uw netwerk kunnen monitoren.

In onze app ziet u al deze gegevens. Zo weet u altijd en overal of er storingen zijn en waar deze storingen gevonden zijn. Als er een storing gevonden is, lossen wij dit meteen voor u op. Als u uw WiFi-netwerk aan ons toevertrouwd, garanderen wij dat uw WiFi-netwerk altijd optimaal werkt en dat eventuele problemen snel en accuraat worden opgelost.

Neem contact op

Als u zich geen zorgen wilt hoeven maken om uw WiFi, neem dan contact met ons op. Wij garanderen altijd en overal een uitstekend WiFi-netwerk.

TOP