OnbeperktWiFi viert kerst met
Steven en Jamie Kazan

Een stabiel WiFi netwerk is geen illusie. En wie kunnen dat beter bewijzen dan Steven en Jamie?!

Bekijk de video's met Steven en Jamie

Steven doet trucje met zijn toverstok

Steven, Jamie en de magische speaker

Steven en de draadloze kerstboom

Goocheltruc of smart home

Stabiele WiFi is geen illusie

OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa's en luxe woningen. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal en daarnaast hoogwaardig zijn geïsoleerd. Allemaal factoren die invloed hebben op het WiFi-signaal. Naast volledige dekking zijn onze WiFi-netwerken volledig geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid, het gebruik van high-end audio/video (o.a. Sonos) en het gebruik van slimme apparaten (IOT).

WiFi voor nieuwbouw villa’s

Bent u bezig met de realisatie van uw droomvilla? Vergeet dan naast het interieur, de installaties en de bouw ook uw WiFi-netwerk niet te regelen! Dit wordt vaak vergeten, maar kan u veel comfort opleveren en ergernissen voorkomen.

OnbeperkWiFi.nl verzorgt graag voor u één groot WiFi-netwerk. Zo hoeft u nooit meer over te schakelen van WiFi-signaal. Dit brengt efficiënte mogelijkheden met zich mee. Zo kunt u met enkele klikken op uw smartphone uw eigen poort openen, de robotgrasmaaier het gazon op sturen of de zonwering regelen. Met onze WiFi-verbinding en gebruiksvriendelijke app regelt u alles binnen een paar klikken.

WiFi voor bestaande villa’s

Bent u niet tevreden over uw huidige WiFi-netwerk? Laat OnbeperktWiFi.nl met u meekijken! Met ons netwerk is een uitstekende verbinding vanzelfsprekend. Tegelijkertijd opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan de bediening van uw haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie via onze app. Al deze mogelijkheden kunnen alleen gerealiseerd worden met een uitstekende WiFi-verbinding!

WiFi voor de tuin

Stel, u zit op uw terras met een heerlijk glas wijn, terwijl de robotmaaier zijn werk doet in uw tuin. De verlichting buiten springt automatisch aan op de tijd die u heeft ingesteld en u tikt op uw telefoon om uw poort te openen voor uw gast. Dat is pas comfortabel wonen! Wist u dat dit allemaal mogelijk is als u over een uitstekende WiFi-verbinding beschikt? OnbeperktWiFi.nl helpt u graag hiermee!

Recente projecten

WiFi laten aanleggen in Laren

WiFi laten aanleggen in Lelystad

WiFi laten aanleggen in Bussum

Wilt u ook een thuisnetwerk laten aanleggen?

Wilt u een thuisnetwerk laten aanleggen? Dat kan al binnen twee weken geregeld zijn. Vraag direct een advies aan bij onze specialisten. We plannen een afspraak in om uw vraag door te spreken. Daarna komen we het netwerk aanleggen volgens plan. Dat is meestal binnen één dag geregeld.

TOP