WiFi laten installeren

Een goed WiFi-netwerk is onmisbaar in huis omdat steeds meer apparaten WiFi nodig hebben. Een simpele route in de meterkast is niet meer voldoende. Wij helpen u graag verder met de juiste oplossing.

Wifi laten installeren door een specialist

Wij zijn specialist op het gebied van WiFi aanleg en installatie. Elke dag leggen we netwerken aan bij particulieren. Onze oplossing is betrouwbaar en toekomstbestendig. Daarom kiezen onze klanten er niet voor om zelf een oplossing te bedenken. Oplossingen als WiFi-versterkers, ethernet over power en mesh systemen lijken veelbelovend; maar uiteindelijk werkt het niet naar tevredenheid.

Wij garanderen een goed werkende WiFi in het hele huis én in de tuin.

Wifi laten installeren; de enige werkende oplossing

Onze oplossing bestaat uit een netwerk van access points. Elke access point zorgt voor een sterk WiFi signaal in het gedeelte van de woning waar hij gemonteerd is. Alle access points zijn aan elkaar verbonden. Deze oplossing is dus wezenlijk anders dan WiFi-versterkers.

Wij doen eerst een bouwkundige analyse waardoor we precies weten welke gedeeltes van uw woning een access point nodig hebben. Daarna monteren en installeren we het WiFi-netwerk. Na installatie heeft u gegarandeerd perfect werkende WiFi in huis.

Voordelen van een goed WiFi netwerk

Met onze WiFi oplossingen installeren we alleen top kwaliteit apparatuur. Dat geeft veel voordelen.

Self roaming WiFi-netwerk

Al onze netwerken zijn volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde WiFi access point voor de snelste verbinding.

Overal goed WiFi-bereik

Omdat we naar aanleiding van een bouwkundige analyse op de juiste plaatsen access points plaatsen, garanderen we overal perfect bereik.

Wifi laten installeren zonder zichtbare apparatuur

Niemand vind het mooi om apparatuur in het zicht te hebben in de leefruimtes van een woning. Maar juist in de leefruimtes zijn de accespoints nodig. Daarvoor hebben wij een oplossing. We monteren de apparatuur onzichtbaar in muren, wanden en plafonds. U ziet er dus helemaal niets van. Onzichtbare WiFi noemen we dat.

Wifi in de tuin

Wilt u in uw tuin ook perfecte WiFi laten installeren? Dat kan. Wij hebben weerbestendige oplossingen. En uiteraard werkt het netwerk in uw tuin naadloos samen met het WiFi-netwerk in huis.

WiFi laten aanleggen in Laren

WiFi laten aanleggen in Lelystad

WiFi laten aanleggen in Bussum

Wifi laten installeren voor nieuwbouw huizen

Gaat u nieuw bouwen? Neem dan direct het WiFi-netwerk mee in uw plannen. U heeft nu de kans om het in één keer goed te doen. Onze specialisten nemen uw bouwtekeningen als uitgangspunt en passen de WiFi installatie daarop aan. Door rekening te houden met gebruikte materialen in muren en vloeren, met ruimtes en met afstanden zorgen wij dat op elke plek in uw toekomstige woning perfecte WiFi-dekking is. Lees meer over WiFi voor nieuwbouw woningen.

Wifi laten installeren voor bestaande huizen

Ook voor bestaande woningen met slechte WiFi hebben we de perfecte oplossing. We komen graag bij u langs voor een meting. Daardoor weten we precies wat nodig is voor een perfect WiFi-netwerk. En ook in bestaande woningen worden apparatuur en kabels onzichtbaar weggewerkt. Lees meer over WiFI voor bestaande woningen.

Wilt u ook WiFi laten installeren?

U wilt goede WiFi laten installeren? Maak dan snel een afspraak. Vaak kunnen we binnen een week al langskomen voor advies. En uiteraard zorgen we dat de installatie ook snel ingepland en uitgevoerd wordt. Voor de installatie hebben we niet meer dan één dag nodig. Dus neem contact op en geniet op korte termijn van perfecte WiFi in huis.

TOP