WiFi monteur voor uw thuisnetwerk

U heeft vast al gemerkt dat een router in de meterkast niet voldoende is voor een goed werkende WiFi in huis. Schakel daarom een gespecialiseerde WiFi monteur in. Zo bent u voor eens en altijd van uw WiFi-problemen af. OnbeperktWifi B.V. helpt u graag.

WiFi monteur is specialist in WiFi

Een echte WiFi monteur doet meer dan alleen de apparatuur van de provider installeren. Want daarmee heeft u nog niet overal in huis goede WiFi. Ook een oplossing als een WiFi-versterker werkt niet. Waarom? Lees ons blog voor verdere uitleg. Met onze oplossing garanderen we wél goede WiFi overal in huis en in de tuin!

Wifi aanleggen; laat het een monteur doen

De enige manier om goede WiFi in en om het huis te krijgen is door het aanleggen van meerdere access points. Deze apparaten worden op de juiste plaatsen in huis gemonteerd en aangesloten met een datakabel. Hierdoor ontstaat een volledig dekkend draadloos netwerk.

Waar komen deze access points te hangen? Onze WiFi monteur doet vooraf een bouwkundige analyse waardoor we precies weten waar een access point nodig is. En het mooie is, de apparatuur wordt onzichtbaar weggewerkt in wanden en plafonds. U ziet er dus niets meer van.

Wifi monteur voor nog te bouwen woningen

Bent u uw huis aan het bouwen? Grijp nu de kans om het WiFi-netwerk in één keer goed aan te leggen. Met een bouwkundige analyse op basis van de bouwtekeningen weten we precies waar de access points nodig zijn en waar de datakabels nodig zijn. We kijken niet alleen naar de ruimtes maar ook naar gebruikte materialen als beton, glas en hout. Deze materialen hebben namelijk allemaal een andere invloed op het signaal.

Lees meer over WiFi voor nieuwbouw woningen.

Wifi monteur voor bestaande huizen

Ook voor slecht WiFi-bereik in bestaande woningen hebben wij een oplossing. Onze WiFi monteur komt graag langs om de situatie te beoordelen. We vertellen u direct wat er nodig is voor een volledig dekkend en snel WiFi-netwerk.

Uiteraard worden ook in bestaande huizen de WiFi-apparatuur en kabels onzichtbaar weggewerkt. Lees meer over WiFi voor bestaande woningen.

Voordelen van een goed WiFi netwerk

Als wij WiFi aanleggen, gebruiken we de beste apparatuur en installeren we deze op de juiste plaatsen in en om het huis. Dat geeft veel voordelen.

Self roaming WiFi-netwerk

Al onze netwerken zijn volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde WiFi access point voor de snelste verbinding.

Overal goed WiFi-bereik

Naar aanleiding van een bouwkundige analyse plaatsen we op de juiste plaatsen access points. Hierdoor garanderen we overal perfect bereik.

Wifi laten aanleggen zonder zichtbare apparatuur

Wij willen het interieur van uw woning niet verstoren met nog meer apparatuur. Daarom zorgen wij dat ons apparatuur uit het zicht gemonteerd wordt. We kunnen apparatuur zelfs onzichtbaar in muren, wanden en plafonds wegwerken.

Wifi in de tuin

Wilt u in uw tuin ook perfecte WiFi? Ook daar hebben we de juiste oplossing voor. Uiteraard ook onzichtbaar gemonteerd.

WiFi laten aanleggen in Laren

WiFi laten aanleggen in Lelystad

WiFi laten aanleggen in Bussum

Wilt u ook een WiFi monteur inschakelen?

U wilt goede WiFi in huis. Dat kan al binnen twee weken geregeld zijn. Vraag direct een advies aan bij onze specialisten. We plannen een afspraak in om uw vraag door te spreken. Daarna komen we het netwerk aanleggen volgens plan. Dat is meestal binnen één dag geregeld.

TOP