Eén groot WiFi-netwerk, zelfs bij uw tweede woning of buitenverblijf

Onze netwerken zijn volledig schaalbaar. Zo kunnen we uw hoofdnetwerk zelfs uitbreiden naar een buitenverblijf of tweede woning. Zodat het naadloos aansluit op het WiFi-netwerk in uw primaire woning. Lees in dit blog welke voordelen dit met zich meebrengt.

Het gemak van nooit meer inloggen

WiFi is de basis voor veel communicatie. Zowel tussen personen, als tussen personen en apparaten. Om bijvoorbeeld uw Sonos installatie te kunnen bedienen, moet uw telefoon verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk. Als u beschikt over een buitenverblijf of tweede woning, moet u uw apparatuur altijd op beide adressen aanmelden op het WiFi-netwerk. Met het OnbeperktWiFi.nl netwerk is dit niet meer nodig.

Wij breiden uw primaire netwerk uit naar uw buitenverblijf of tweede woning. Daardoor hebben al uw apparaten altijd automatisch verbinding op al uw adressen. U hoeft zich maar één keer aan te melden op een locatie. Ook uw gastnetwerk schalen we op die manier eenvoudig naar al uw locaties. Dus uw vrienden en familie zullen dezelfde gemakken ervaren als u. WiFi was nog nooit zo makkelijk.

Wissel moeiteloos domotica uit

Alle apparatuur die bij u thuis verbonden is wordt ook automatisch verbonden in uw tweede woning of buitenverblijf. Dus neem gerust uw Sonos installatie mee. Simpelweg aanzetten en het werkt zoals u gewend bent van thuis.

24/7 service op al uw locaties

OnbeperktWiFi.nl staat bekend om z’n service. Wij maken gebruik van een app waarmee uw netwerk 24/7 gemonitord wordt. Daardoor hebben wij en u alle inzicht. Als u een vraag heeft of een probleem kunnen wij direct op afstand met u meekijken. Ook van een tweede woning of buitenverblijf. Inderdaad, WiFi was echt nog nooit zo makkelijk.