Voorkom hacks met ons beveiligde WiFi-netwerk

Veilig WiFi-netwerk

“Even je apparaten checken, voordat ze je hacken.” Bent u de campagne van de overheid met deze slagzin al tegen gekomen? Een veilig WiFi-netwerk is erg belangrijk om hacks te voorkomen. Met het WiFi-netwerk van OnbeperktWiFi.nl garanderen wij uw online veiligheid! Lees er meer over in dit blog.

De gevaren van een slecht beveiligd netwerk

Heeft u veel apparaten geïntegreerd met uw WiFi-netwerk? Denk bijvoorbeeld aan uw printer, beveiligingscamera’s of uw smart TV? Als criminelen toegang krijgen tot uw WiFi-netwerk, kunnen de gevolgen groot zijn. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat criminelen niet zomaar uw gezin kunnen begluren, privégegevens stelen of apparaten overnemen. Maar hoe voorkomt u dit?

De oplossing tegen hacks: updates

Software updates zorgen ervoor dat uw apparaten veilig blijven. Daarom is het belangrijk dat updates altijd en zo snel mogelijk gedaan worden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want in uw drukke bestaan heeft u lang niet altijd tijd voor dit soort updates. En hoe vaak moet u dit dan doen en wanneer? Daar hoeft u niet over na te denken als u uw updates laat verzorgen door OnbeperktWiFi.nl!

Wij houden uw WiFi-netwerk veilig

Natuurlijk wilt u dat uw WiFi-netwerk altijd voldoet aan de laatste update-eisen zodat u optimaal beschermd bent tegen hacks. Maar wilt u er verder eigenlijk geen omkijken naar hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u. Ons WiFi-netwerk is gegarandeerd veilig. Wij monitoren en updaten uw netwerk 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dit doen wij op afstand, u hoeft hier niets voor te doen. En met uw persoonlijke app heeft u altijd inzicht in de veiligheid van de apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk.

Neem contact op

Wilt u er zeker van zijn dat u een optimaal beschermd WiFi-netwerk heeft, zodat uw apparaten niet gehackt worden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.