Thuisnetwerk laten aanleggen

Een goed thuisnetwerk wordt steeds belangrijker door alle slimme apparaten in uw woning. Een ‘simpele’ router in een meterkast volstaat al lang niet meer. Wilt u uw thuisnetwerk laten aanleggen door een specialist? OnbeperktWifi.nl helpt u graag.

Thuisnetwerk laten aanleggen door een specialist

Een goed thuisnetwerk laten aanleggen is een specialisme. OnbeperktWiFi.nl heeft jarenlange ervaring en is dé specialist op dit vakgebied. Wij leggen thuisnetwerken aan bij particulieren en bedrijven. Dit doen wij in zowel nieuwbouwvilla’s als in bestaande villa’s. En wilt u écht overal een uitstekend thuiswerknetwerk? Vergeet dan ook zeker niet om WiFi in de tuin aan te laten leggen.

Een thuisnetwerk laten aanleggen door OnbeperktWiFi.nl

Wij maken gebruik van de beste apparatuur en installeren deze op de juiste plaatsen in en om uw woning. Wij onderscheiden ons door onze unieke werkwijze: een perfect netwerk, dat ook nog eens volledig weggewerkt kan worden in uw muren of plafonds. Een thuisnetwerk laten aanleggen door OnbeperktWiFi.nl biedt u veel voordelen.

Een self roaming thuisnetwerk

Al onze thuisnetwerken zijn volledig self-roaming. Dit betekent dat uw apparaten automatisch schakelen naar het dichtstbijzijnde WiFi access point. Zo hebt u altijd de snelste verbinding op uw smartphone, laptop of ander apparaat.

Overal perfect bereik

Een thuisnetwerk leggen wij aan op basis van een bouwkundige analyse. Zo weten we exact waar een access point nodig is. Op de juiste plaatsen installeren wij een access point, die met datakabels aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor garanderen wij perfect bereik én bent u verzekerd van een vakkundig gebouwd netwerk.

Thuisnetwerk laten aanleggen zonder zichtbare apparatuur

Over elk detail in uw woning hebt u nagedacht. Wij begrijpen als geen ander dat u niet zit te wachten op lelijke kastjes die opvallen of zichtbare draden. Daarom zorgen wij dat ons apparatuur uit het zicht gemonteerd wordt. We kunnen apparatuur zelfs onzichtbaar in muren, wanden en plafonds wegwerken. Hierdoor hebt u een perfect thuisnetwerk, maar dan met een onzichtbaar design.

WiFi laten aanleggen in Laren

WiFi laten aanleggen in Lelystad

WiFi laten aanleggen in Bussum

Thuisnetwerk laten aanleggen voor nieuwbouw huizen

Bent u bezig met het realiseren van uw droomvilla en wilt u een thuisnetwerk laten aanleggen? OnbeperktWiFi.nl behaalt het maximale resultaat wanneer wij in overleg met uw architect of installateur uw thuisnetwerk laten aanleggen. Laat onze specialisten meekijken met de technische bouwtekeningen. Zo weten we precies waar access points moeten komen voor een perfect thuisnetwerk. Lees meer over een thuisnetwerk voor nieuwbouw woningen.

Thuisnetwerk laten aanleggen voor bestaande huizen

Bent u ontevreden over de huidige werking van uw thuisnetwerk? Dan helpen wij u graag! Laat uw thuisnetwerk aanleggen door OnbeperktWiFi.nl en u bent verzekerd van een uitstekend verbinding. Daarnaast opent het deuren voor nieuwe functionaliteiten, zoals de bediening van uw haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie via onze app. Uiteraard werken wij ook in bestaande huizen het thuisnetwerk en kabels onzichtbaar weg. Lees meer over een thuisnetwerk voor bestaande woningen.

Wilt u ook een thuisnetwerk laten aanleggen?

Wilt u een thuisnetwerk laten aanleggen? Dat kan al binnen twee weken geregeld zijn. Vraag direct een advies aan bij onze specialisten. We plannen een afspraak in om uw vraag door te spreken. Daarna komen we het netwerk aanleggen volgens plan. Dat is meestal binnen één dag geregeld.

TOP