WiFi laten aanleggen

Steeds meer apparaten in huis hebben een WiFi-netwerk nodig. Daarom is een router in de meterkast niet meer voldoende voor WiFi in het hele huis. Maar wat is dan de oplossing? Wij helpen u graag verder!

Wifi laten aanleggen door een specialist

Goede WiFi aanleggen is een vak. En wij zijn specialist op dit vakgebied. We leggen wekelijks meerdere netwerken aan voor particulieren en bedrijven. De meeste klanten weten uit ervaring dat zelf een oplossing bedenken niet werkt. Denk daarbij aan WiFi-versterkers, ethernet over power, mesh systemen en andere alternatieven. Lees daarover meer in ons blog. Met onze oplossing garanderen wij goede WiFi in het hele huis én in de tuin.

Wifi laten aanleggen; de enige werkende oplossing

Wij leggen een netwerk van access points aan. Deze access points zijn met een datakabel aan elkaar verbonden. Door eerst een bouwkundige analyse te doen weten we precies waar een access point nodig is. Dit vakkundig gebouwde netwerk is de enige werkende oplossing voor uw WiFi-probleem.

Voordelen van een goed WiFi netwerk

Als wij WiFi aanleggen, gebruiken we de beste apparatuur en installeren we deze op de juiste plaatsen in en om het huis. Dat geeft veel voordelen.

Self roaming WiFi-netwerk

Al onze netwerken zijn volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde WiFi access point voor de snelste verbinding.

Overal goed WiFi-bereik

Omdat we naar aanleiding van een bouwkundige analyse op de juiste plaatsen access points plaatsen, garanderen we overal perfect bereik.

Wifi laten aanleggen zonder zichtbare apparatuur

Wij willen het interieur van uw woning niet verstoren met nog meer apparatuur. Daarom zorgen wij dat ons apparatuur uit het zicht gemonteerd wordt. We kunnen apparatuur zelfs onzichtbaar in muren, wanden en plafonds wegwerken.

Voorbeelden van huiseigenaren die WiFi laten aanleggen

Wifi laten aanleggen in Laren

Wifi laten aanleggen in Lelystad

Wifi laten aanleggen in Bussum

Wifi laten aanleggen voor nieuwbouw huizen

Voor een nieuw te bouwen huis is er een mooie kans om het aanleggen van een netwerk in één keer goed te doen. Laat onze specialisten meekijken met de technische bouwtekeningen. We kijken naar gebruikte materialen in muren en vloeren, ruimtes en afstanden. Daardoor weten we precies waar access points moeten komen voor een perfecte WiFi-dekking. Lees meer over WiFi voor nieuwbouw woningen.

Wifi laten aanleggen voor bestaande huizen

Heeft u slecht WiFi-bereik in uw huidige woning? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. We komen graag bij u op locatie voor een advies. We bekijken ter plekke de situatie zodat we precies weten wat er nodig is voor een perfect werkend WiFi-netwerk.

En uiteraard worden ook in bestaande huizen de WiFi-apparatuur en kabels onzichtbaar weggewerkt. Lees meer over WiFI voor bestaande woningen.

Wilt u ook WiFi laten aanleggen?

U wilt goede WiFi in huis. Dat kan al binnen twee weken geregeld zijn. Vraag direct een advies aan bij onze specialisten. We plannen een afspraak in om uw vraag door te spreken. Daarna komen we het netwerk aanleggen volgens plan. Dat is meestal binnen één dag geregeld. Dus wellicht kunt u binnen twee weken al onbeperkt genieten van WiFi in huis.

TOP