WiFi specialist aan huis

WiFi wordt steeds belangrijker in een woning door alle slimme apparatuur in huis. Daarom voldoet een router in de meterkast niet meer voor goede WiFi. Laat een specialist WiFi aanleggen in uw hele woning voor een zorgeloos draadloos netwerk.

Wifi laten aanleggen door een specialist

OnbeperktWiFi.nl is specialist op het gebied van draadloze netwerken. Elke week leggen we meerdere netwerken aan voor veelal woningen in het hogere segment. Bent u al eens op zoek geweest naar een oplossing? Dan heeft u vast ervaren dat WiFi-versterkers, mesh systemen en andere alternatieven niet werken. Lees meer over de reden waarom deze oplossingen niet werken in ons blog.

Wij garanderen wel goede WiFi in uw hele woning én in de tuin.

Dé enige werkende WiFi oplossing voor in huis

Schakel een WiFi specialist in om overal en altijd WiFi in huis te hebben. Wij leggen een netwerk van access points aan. Deze access points zijn met een datakabel aan elkaar verbonden. Door eerst een bouwkundige analyse te doen, weten we precies waar een access point nodig is. Dit vakkundig gebouwde netwerk is de enige werkende oplossing voor uw WiFi-probleem.

Voordelen van een WiFi specialist

Een WiFi specialist uw thuisnetwerk laten aanleggen geeft veel voordelen:

Self roaming WiFi-netwerk

Self-roaming betekent dat het WiFi-netwerk zelf zorgt dat uw smartphone met het acces point verbonden is dat op dat moment het beste bereik biedt. Dus als u door uw huis loopt zal uw smartphone automatisch overschakelen zonder dat u het door hebt.

Overal goed WiFi-bereik

Wij plaatsen de acces points op de juiste plaatsen omdat we eerst een bouwkundige analyse doen. Hierdoor garanderen we overal perfect bereik.

Wifi laten aanleggen zonder zichtbare apparatuur

Alle acces points en bekabeling worden onzichtbaar weggewerkt. Want we willen het interieur van uw woning niet verstoren met nog meer apparatuur. We kunnen onze access points zelf onzichtbaar wegwerken in muren, plafonds en wanden.

Wifi in de tuin

Wilt u in uw tuin ook perfecte WiFi? Ook daar hebben we de juiste oplossing voor. Uiteraard ook onzichtbaar gemonteerd.

WiFi laten aanleggen in Laren

WiFi laten aanleggen in Lelystad

WiFi laten aanleggen in Bussum

WiFi specialist voor nieuwbouw huizen

Gaat u nieuw bouwen? Neem dan het WiFi-netwerk mee in het bouwplan. Dan weet u zeker dat de WiFi goed geregeld is. Onze specialisten kijken mee met de technische bouwtekeningen. Als we precies weten welke materialen gebruikt zijn voor muren en ruimtes kunnen we een gedetailleerd plan maken waar de access points gemonteerd moeten worden. Lees meer over WiFi voor nieuwbouw woningen.

WiFi specialist voor nieuwbouw huizen

Ook voor bestaande huizen hebben de dé oplossing voor slechte WiFi. We komen eerst bij u op locatie voor advies. Daardoor weten we wat nodig is voor perfecte WiFi in uw woning. En uiteraard worden ook in bestaande huizen de WiFi-apparatuur en kabels onzichtbaar weggewerkt. Lees meer over WiFI voor bestaande woningen.

Uw voordelen bij OnbeperktWiFi.nl

  • Volledig uit het zicht gemonteerd (bij nieuwbouw)
  • Uitsluitend professionele bekabelde installaties
  • 24 maanden garantie op alle hardware
  • 24/7 monitoring door OnbeperktWiFi.nl
  • 12 maanden support bij vragen over WiFi
  • 10 jaar automatische kwartaalupdates

Wilt u ook een WiFi specialist inschakelen?

U wilt goede WiFi in huis. Dat kan al binnen twee weken geregeld zijn. Vraag direct een advies aan bij onze specialisten.

Bent u overtuigd dat uw woning een WiFi specialist nodig heeft? Goede WiFi kan al binnen 2 weken geregeld zijn. We plannen een afspraak in om uw vraag door te spreken. Daarna komen we het netwerk aanleggen volgens plan. Dat is meestal binnen één dag klaar.

TOP