DESIGNA biedt klanten comfort aan in samenwerking met OnbeperktWiFi.nl

Jeroen Overmars is een ambitieuze interieurarchitect bij Designa. Hij is altijd op zoek naar de beste manier om zijn klanten te helpen. Omdat WiFi steeds meer een basisbehoefte wordt in een woning, vindt hij het belangrijk dat WiFi geïntegreerd wordt in zijn ontwerpen. En daar schakelt hij ons voor in. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale halen uit de synergie van functionaliteit en design. We vroegen Jeroen naar zijn ervaringen met OnbeperktWiFi.nl.

Alles begint bij goed luisteren

Als we Jeroen vragen naar de essentie van zijn vak, komt er een gepassioneerd antwoord: “Alles begint met goed luisteren. Wat wil de klant? Maar wat de klant wil, komt niet altijd tot uiting in woorden. Daarom focus ik me ook op andere signalen. Ik kijk bijvoorbeeld goed rond in de huidige woning van de klant. Dat vertelt mij ook heel veel. Uiteindelijk wil de klant het beste ontwerp met daarbij het maximale comfort. En daar schakelen ze ons voor in. Onze opdrachtgevers zoeken een partij met kennis, creatieve ideeën en inzicht in de (technische) mogelijkheden.”

Ontwerp en comfort als basis

“Ik werk altijd vanuit het ontwerpidee. Ik verwacht dat mijn leveranciers met de juiste technische oplossingen komen om dat ontwerp te realiseren. Daarnaast willen we bij Designa de klant het maximale wooncomfort in de woning bieden. WiFi is zo een belangrijk onderdeel van het wooncomfort; er is niets zo vervelend dan een slechte netwerkverbinding. We zijn daarom ook erg blij met OnbeperktWiFi.nl als partner. Als ontwerper zijn wij er extra blij mee omdat ze de apparatuur uit het zicht, achter het stucwerk, wegwerken.“

Het belang van WiFi in een woning

Jeroen is zich bewust dat WiFi steeds meer de basisbehoefte wordt van een woning: “We zien steeds meer apparatuur dat afhankelijk is van WiFi. Denk bijvoorbeeld aan keukenapparatuur, maar ook de auto die updates ontvangt via de WiFi. Daarom zien we het belang in van een specialist die de woning toekomstbestendig maakt. Bijvoorbeeld door te zorgen dat ook in de garage de WiFi perfect werkt.”

Samenwerken met experts

Jeroen: “De samenwerking met specialisten is nodig om tot een goed ontwerp te komen. Er is altijd een spanningsveld tussen iets moois en iets functioneels maken. De functionaliteit moet integreren in het ontwerp. En daar hebben we experts voor nodig, zoals de specialisten van OnbeperktWiFi.nl. Want dan weten we zeker dat we het maximale halen uit de synergie van functionaliteit en design.”

Enthousiasme en kwaliteit

Als we Jeroen vragen waarom Designa zo blij is met OnbeperktWiFi.nl als WiFi specialist, zegt hij: “Uiteraard willen we vakmensen die echt iets bijdragen aan de kwaliteit die Designa wil leveren. Daar moeten we op kunnen vertrouwen. En dat zien we terug bij OnbeperktWiFi.nl. Daarbij is het gewoon erg leuk samenwerken met OnbeperktWiFi.nl. Het enthousiasme straalt ervan af tijdens de contactmomenten. Daar haal ik weer een stuk energie uit.”

Ook samenwerken?

Bent u architect en wilt u ook samenwerken? Neem contact op met Arend Jan Vlastuin van OnbeperktWiFi.nl.