OnbeperktWiFi.nl werkt samen met Garden Beyond Imagination

Zorgeloos genieten van ongeëvenaarde luxe in uw tuin, klinkt goed toch? Dat vinden wij nou ook. Daarom werken we elke dag met veel plezier aan het realiseren van optimaal comfort voor onze klanten. Sinds kort doen we dat ook samen met andere high-end specialisten in het samenwerkingsverband ‘Garden Beyond Imagination’.

Garden Beyond Imagination (GBI) is een samenwerking van diverse toonaangevende partijen die hoge kwaliteit diensten en producten leveren voor de meest exclusieve tuinen. Wij zijn hierin de partij die ervoor zorgt dat het WiFi-netwerk van de woning wordt uitgebreid naar buiten. Hierdoor kunnen opdrachtgevers zonder over te schakelen ook gebruik maken van hun WiFi-netwerk in de tuin.

Alles in één concept

GBI wil het makkelijk maken voor liefhebbers van het buitenleven. Daarom zijn alleen de beste bedrijven geselecteerd voor de samenwerking. Deze bedrijven zijn op elkaar ingespeeld en kunnen zo alles waarmaken wat de klant wenst. De klant hoeft maar op één adres te zijn voor het bespreken van hun wensen. De rest wordt geregeld. Van tuinontwerp tot veranda en van zwembad tot WiFi.

Eigen showtuin in ’s Gravenzande

Over één adres gesproken; dat mag u letterlijk nemen. Want in ’s Gravenzande is de GBI showroom tot in de puntjes ingericht als showtuin. Hier is inspiratie verheven tot een ware kunst. Bezoekers kunnen de meest exclusieve ontwerpen en producten voor het buitenleven bewonderen. En onze WiFi-modules? Die zijn er wel, maar zult u niet zien. Ook buiten worden deze namelijk onzichtbaar gemonteerd.

Frisse website met exclusieve inspiratie

Op de website van GBI kunt u alvast kijken welke partijen samenwerken en wat er al gerealiseerd is. Onze oplossing voor WiFi in de tuin vindt u hier ook terug.

De eerste tuinen zijn opgeleverd

De samenwerking is nog maar net begonnen en we hebben al twee tuinen opgeleverd. Wij maken eerst een plan voor goed WiFi-bereik en houden rekening met bijvoorbeeld veranda’s, voortuin en achtertuin. Daarna zorgen we ervoor dat de hovenier alvast mantelbuizen legt naar de juiste punten in de tuin. Als laatste zorgen wij voor de bekabeling en aansluiting van de apparatuur. Onze apparatuur is waterdicht en altijd onzichtbaar weggewerkt in bijvoorbeeld beplanting.

Wist u dat WiFi in de tuin niet alleen belangrijk is voor uw smartphone of tablet? Ook (elektrische) auto’s hebben WiFi nodig voor bijvoorbeeld updates of het regelen van instellingen via de smartphone. En wat dacht u van robotmaaiers of connected bewateringssystemen? Een moderne tuin kan niet zonder WiFi.

Wilt u ook perfecte WiFi in de tuin? Neem dan contact op met ons. Wilt u uw hele tuin laten ontwerpen en aanleggen? Dan bevelen we Garden Beyond Imagination van harte aan.